Polat sonucu yetersiz buldu

Peugeot 3008 Beni Perişan Etti

Peugeot 3008 Beni Perişan Etti
24 Eylül 2024 14:44

Peugeot 3008 marka aracım var sıfır aldık. Aldığımızdan beri Tarabya'da bulunan New Peugeot'da servise giriyor ve bakımları düzenli eksiksiz yaptırıldı. Aracım 70.000km de triger takımı komple değişti. Ertesi gün tekrar arıza ışığı yandı tekrar götürdüm sorun yok dediler aracım şu an 109.000 km 'de ve tekrar motor arıza ışığı yandı ve yolda kaldım. Arıza tespiti için Tarabya New Peugeot'a çektirdim aracı aynı arızayı 30.000km sonra tekrar yaptı.
Soruyorum size bu benim hatam mı? Yoksa Servis hatası mı? Servis hatayı bende buldu ve ücretsiz değişim yapması gereken arızayı yapmıyorum üzerine benden 160.000₺ onarım 10.000₺ arıza tespit parası istiyor. Bu hak mıdır. Peugeot almak bir pişmanlık oldu benim için servisi ayrı dert arabası ayrı neyse hakkımı sonuna kadar arayacağım Peugeot Türkiye hiçbir konuda yardımcı olmadı

profile profile profile

Yorumlar (5)

Aziz
Aziz

5008 aldım 2024 15 gün sonra otomatik vites arıza verdi ve çekiciyle götürdüler otomatik şanzıman değişecek dediler 2 ay bekleyeceksin Fransa dan gelecek. Dediler. 1 ay oldu haber bile vermiyorlar ne oldu bitti diye pejoooooo yaramaz. Yeni verin dedim olmaz dendi bende hakkımı arayacağım Fransa'ya mail yollayacağım

Orhan
Orhan

Polat Bey Merhaba. Aşağıdaki bilgileri verebilirseniz hepimize de yardımcı olursunuz. Bizde size yardımcı olmaya çalışırız. 1- araç kaç model? 2- 1.2 benzinli mi yoksa dizel mi? 3- ilk 70 binde Triger değişmeden önce arıza ışığı yandığı için mi değiştirdiniz yoksa, kendiniz tedbir amaçlı mı trigeri değiştirdiniz?

Polat

Araç 2021 Model dizel otomatik 70.000 km de araç motor arıza ışığı yaktı servise götürdüm triger arızası dendi arıza giderildiği ertesi gün tekrar arıza ışığı yandı tekrar götürdüm araçta bir şey olmadığı söyledim bana geri verdiler 10 gün sonra tekrar yandı tekrar götürdüm tekrar bir şey yok ışık arızalı dendi şaka gibi daha sonra 109.000km de tekrar arıza yaptı yolda kaldım

Emre
Emre

Merhaba benim Kia Sportage marka aracım dokunmatik ekran arızası var artı üç yıl garantiye sokmadılar firmada arkasında durmadı sırf arıza tespiti için dört beş bin tl istediler Anlayacağınız hepsi aynı Şunu da sôyluyeyim bu arabaların kötü alınmayacağı anlamı taşımaz pireye kızıp yorganı yakmamak lazım

Polat

Bence Peugeot araçların hepsi aynı 4 tane 2008 var ikisi motor arızası veriyor şu an toplam 5 Peugeot aracımız var hepsinde kronik sorun var alınmaz

Peugeot 3008 Aracımda Bitmeyen Motor Arızası Ve Yüksek Servis Masrafları

Mübarek