Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Araç Peugeot 2008, 2021 Model

26 Mayıs 2023 17:43

Almış olduğum Peugeot 2008 aracımda sürekli küçük arızalar çıkıyor. Aracın şu an en büyük sıkıntısı sağa çekme problemi, aracı bulunduğum lokasyondaki yetkili servise götürdüğüm zaman bana direksiyon kutusu değişimi yapılacağının söylediler. Ancak, direksiyon kutusu değişimi sonucu halen ciddi anlamda sağ çekme yapıyor. 120 km/h hızla giderken şerit değişmesine gerek yok hatta Otonom araca para bile vermeme gerek kalmadı otomatik kendisi virajı alıyor. Açıkçası büyük bir velinimet bu. Ardından sorun devam ettiği için Fransa ile yazışmaya başladıklarını problemin dönüş sonucu düzeltileceğini söylediler. Ancak, 2.5 aydır halen Fransa'daki beyefendi herhalde konuya biraz Fransız kaldığı için problemi çok anlayamamış, herhangi bir dönüş yok. Türkiye distribütör sorunu bildirmemi artık bayi yapabildikleri tüm şeyleri yaptığını belirttiler. Türkiye merkezi ile iletişime geçtiğim zaman, tahmin edersiniz ki onlarda dosya oluşturduğunu hatta acil (! ) dosya olarak oluşturduklarını belirttiler. Sonuç olarak aldığım araç garanti kapsamında bulunmasına rağmen hiçbir şekilde problemim çözülmüyor ve şu an halen bana sattıkları ayıplı malı kullanıyorum. Gelelim diğer sorunlara katlanır ayna mekanizmasının kendi kendine bozulması, anahtarsız girişin kafasına göre çalışması, kadrandaki plastik ve yumuşak plastik kısmının kalkması düzelttik demelerine rağmen halen kalkık olması, aracın ciddi anlamda ilk alındığına göre dış sesi içeri vermesi (bunu belirttiğim zaman herhangi bir sıkıntı olmadığının belirttiler fakat sürücü koltuğunda otururken rüzgar sesinin dışarıda gibi hissediyorum otobanda). Bunun gibi bir takım sorunlarla birlikte lokasyonuma yakın yetkili bayiye her 5binde bir aracı götürüyorum, aslında bayağı bir iyi oldu. Samimiyetimiz hat safhada özellikle müşteri temsilcisi ile (! ). Genel olarak Peugeot 2008 2021 model aracım nezdinde, bence severek alınıp severek satılacak bir araca benziyor. Bunun dışında almayı düşünürseniz, Genel olarak Peugeot markasının ilgisizliğini göz önünde bulundurarak alınız. İyi günler.

profile profile
06 Haziran 2023 23:54

Halen dönüş yok böyle bir markadan

Yorumlar (7)

Osman

Hala mevcut çözemiyorlar sizde var mı bir gelişme

Osman

Sorun çözen var mı acaba ne işlem yapıldı?

Bir sonuç var mı

Osman

Sonuç ne oldu aynı sorun bende de var 6 ay oldu bekliyorum yazılım bekleniyormuş araç 2023 şubat çıkışlı

Ali
Ali

Banada direksiyon kutusu değişecek dediler, beklemedeyim.

Osman

Bende de aynı sorun var ilgilenmiyorlar yazılım bekliyoruz diye 1 buçuk senedir oyalıyorlar siz sonuç aldınız mı

Muhammed

Sizde değil mi aynı sorun var? Halen sağ çekme mevcut mu?

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 2008'de Direksiyon Sorunu Garanti Kapsamında Çözülmüyor, Tekrar Ücret Alınıyor

İsmail
20 Mayıs 2025 21:32
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Firmasının Servisinin İlgisizliği Her Arızaya Normal Demesi

15 Haziran 2024 10:30
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Direksiyon Arızası, Müşteri İlgisizliği.

Çağatay
20 Eylül 2024 15:52
Peugeot Direksiyon Arızası, Müşteri İlgisizliği.