Muharrem sonuçtan çok memnun

Petlas Lastik İskenderun Lastikçim Aşırı Yüksek Fiyat

24 Haziran 2024 19:54
Muharrem'in Teşekkür Mesajı
“Sayın Tolga Bey'in arayıp ilgilendiği için Petlas markasına Çok teşekkür ederim sorun sadece esnafla ilgilidir”

Daha önceki başvurumda kaldırım taşının yolda olması nedeniyle lastiğimin patladığını belirttim bayramda birçok yer kapalıydı Lastikçim adlı iş yeri açık olduğunu öğrendim ve telefonla ulaştım Y**** adında kişi patlamış lastiğini alıp Petlas marka 19 65 R15 marka lastiği getirip taktı sonra diğer 3 lastiğini daha değiştirdim. Petlas 19 65 R15 lastiği toplam 11000 TL'ye değiştirip fatura kesti. Daha sonra yaptığım araştırmada İskenderun Petlas bayi KDV Volkswagen takma dahil tanesini 1850 TL den yapılacakken 11000 TL nin aşırı pahalı olduğunu öğrendim. Herkes bu fiyatı aşırı buldu. Sizden ricam bu durumda kaldırıldım mı? Serbest piyasada bu kadar fiyat farkının olması doğrumu? Uğradığım zararın iadesi ve ilgili esnaf hatalıysa en ağır biçimde cezalandırılmasını istiyorum.

24 Haziran 2024 19:55

Daha önceki başvurumda kaldırım taşının yolda olması nedeniyle lastiğimin patladığını belirttim bayramda birçok yer kapalıydı Lastikçim adlı iş yeri açık olduğunu öğrendim ve telefonla ulaştım Yusuf adında kişi patlamış lastiğini alıp Petlas marka 19 65 R15 marka lastiği getirip taktı sonra diğer 3 lastiğini daha değiştirdim. Petlas 19 65 R15 lastiği toplam 11000 TL'ye değiştirip fatura kesti. Daha sonra yaptığım araştırmada İskenderun Petlas bayi KDV Volkswagen takma dahil tanesini 1850 TL den yapılacakken 11000 TL nin aşırı pahalı olduğunu öğrendim. Herkes bu fiyatı aşırı buldu. Sizden ricam bu durumda kaldırıldım mı? Serbest piyasada bu kadar fiyat farkının olması doğrumu? Uğradığım zararın iadesi ve ilgili esnaf hatalıysa en ağır biçimde cezalandırılmasını istiyorum.

25 Haziran 2024 14:51 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzüntülerimizi iletmek isteriz. Konuyla ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Konuyu bilgilerinize sunar iyi günler dileriz. Saygılarımızla. PETLAS Müşteri Hizmetleri.

25 Haziran 2024 17:00

25 Haziran 2024 17:02
petlas-lastik-iskenderun-lastikcim-asiri-yuksek-fiyat-1.jpg

Petlas markasının bir suçu bulunmamaktadır sorun Petlas lastiğini satan Karaağaç'ta bulunan lastikçim adıyla dükkanda açmış Yusuf adındaki esnaf ile alakalıdır

Umit sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Lastiklerinde Sürekli Balans Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

21 Temmuz 2025 14:37
Petlas Lastiklerinde Sürekli Balans Sorunu Ve Memnuniyetsizlik
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 23:00

21 Ağustos 2023 15:05