16 Temmuz 2024 12:56

Kocaeli de ikamet ediyorum. 13.07.2021 tarihinde N11.com dan 4 adet Petlas 205/60 R16 92V PT565 lastik aldım üretim tarihleri 2020. Lastiklerimi sadece 3 yıl kullandım.
Dün aracımın fren disk ve balata değişimlerini yaparken lastiklerin dördünün de iç taraftan yarıkları olduğunu fark ettim.
Hemen sanayi içerisindeki Petlas bayiine gittim ve durumu gösterdim, bayi yetkilileri garanti süresi 2 yıl dolduğu için hiçbir şey yapılamayacağını söyledi.
Şimdi soruyorum 3 yıl sadece asfalt yolda kullanılan 4 lastik birden kendiliğinden yarılır mı?
Bu durun üretim hatası değil mi?
Petlas tan lastiklerimin değişimini istiyorum.

16 Temmuz 2024 16:49 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzüntülerimizi iletmek isteriz. Konuyla ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Konuyu bilgilerinize sunar iyi günler dileriz. Saygılarımızla. PETLAS Müşteri Hizmetleri.

İlhan
İlhan

Petlas pişmanlıktır.

27 Mart 2024 12:34
Süleyman sonuçtan çok memnun

Petlas Lastik 2 Yıl Geçmeden Lastiklerde Oluşan Çatlaklar

Süleyman
04 Mart 2024 09:28
"Öncelikle Kocaeli Rot Balans bayi Ali Kemal Buğra Seyhan bey kaybettiğim faturayı gönderdiği için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Aziz beye anında garanti kapsamında ücretsiz değişim yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Şen Rot Konya bayisine hızlı işlem ve güler yüz için teşekkürler. Yerli üretimi ve satış sonrası hizmetlerinden dolayı Petlas'a teşekkürler."
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 20:22