20 Ekim 2024 saat 19,00 da 2 buçuk yaşındaki evde beslediğim kedim ip yutup daha sonra kusarak çıkartmaya çalıştı, ben bunun farkına varınca evime en yakın yerde bulunan pethome veteriner kliniği ne başvurdum, daha sonra kedime endoskopik yöntemle ipi çıkardılar bu işlem yaklaşık 40 dakika sürdü tek sorunu ip yutmasıydı bu işlem için benden 12 bin 200 TL ücret talep ettiler sonraki gün midesi için iğne yapılması gerekli olduğunu söyleyip tekrar benden 1 500 TL ücret isteyerek fahiş fiyat talep ettiler bu firmadan şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

22 Ekim 2024 08:25

1 Destek

Kedimin Tedavisinde Şeffaflık Ve İlgi Eksikliği Yaşadım

31 Ekim 2025 saat 22.00 civarında Fold cinsi kedimle acil olarak Bioveme İstanbul Kartal Soğanlık şubesine başvurdum. Ke...

Barış Veteriner Kliniği Düzeltmekten Çok Daha Büyük Sorunlara Yol Açan Veteriner Kliniği

8 Temmuz 2024 10:283.486

Bağırsak ve kusma sorunu için gittim. Fakat çok daha büyük bir sorunla eve geldim. Kedimin sürekli kusmasından dolayı ve...

3 Destek