Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Pet İstanbul Veteriner Kliniği Pet İstanbul Avrupa Konutları Son Kullanma Tarihi Dolmuş İlaç

21 Aralık 2023 20:33

Gaziosmanpaşa Veteriner Pet İstanbul Veteriner Polikliniği, Karayolları'nda bulunan kliniğe kedimi alerjik reaksiyonlarından dolayı götürdüm ve birçok alerjik ilaç ve iğne vermelerine rağmen kedim çok daha kötü duruma geldi. İlacını tekrar verecekken gördüğümüz şey, verdikleri antibiyotiğin son kullanma tarihinin dolmuş olmasıydı. Bununla alakalı yasal yollara başvuracağımı temin ediyorum; ancak bu, kabul edilebilecek bir durum değil. Kedim şu an çok daha kötü durumda. Toplamda 4.500 TL bir ödeme yaparak hem paramızdan hem de sağlığımızdan olduk. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Veteriner Kliniğinde Kötü Hizmet Ve İlgisizlik Nedeniyle Kedimin Sağlığı Bozuldu

17 Haziran 2025 21:29

24 Ekim 2024 01:21

18 Şubat 2025 11:57
Valens Veteriner Kliniği Olumsuz Deneyim
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kedimin Enfeksiyonu İhmal Edildi, Ek Masraflarım Karşılanmıyor

10 Ekim 2025 12:55
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Pet Address Görevinden Haberi Olmayan Veterinerler!

26 Eylül 2024 10:52