Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 14:26

Perde.com firması üzerinden 15 Temmuz tarihinde vermiş olduğum sipariş 26 Temmuz tarihinde elime ulaştı. 5 adet ürünün 3'ünde defo bulunmakta olup firma ile iade istediğimi belirterek görüştüğümde sürekli iade alamayacaklarını, değişim yapacaklarını ifade ettiler. İnternet sitelerinde "İade Garantisi" yazıyor, bu ne anlama geliyor anlamakta zorlanıyorum. Ayrıca ürünleri kalitesiz her ne kadar bazı hataları olsa da bende onlara zarar vermek gibi bir amaç gütmüyorum, neticede değişim yoluna gidilebilir ama görselleri ekliyor ve takdiri sie bırakıyorum. İlgili firmayla alakalı tüm yasal haklarım saklı kalmak koşuluyla ilgili paylaşımı gerçekleştiriyorum.

İade şartlarına uyan konular:
- Verdiğiniz ölçüden farklı bir ölçü yapılması durumunda
- Ürünlerde imalata dayalı kusur bulunması durumunda

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gönderilen Stor Perde İçin Çözüm Sunulmadı, Mağduriyetim Giderilmedi

30 Temmuz 2025 16:28
yanlis-gonderilen-stor-perde-icin-cozum-sunulmadi-magduriyetim-giderilmedi-5.jpg
yanlis-gonderilen-stor-perde-icin-cozum-sunulmadi-magduriyetim-giderilmedi-4.jpg
yanlis-gonderilen-stor-perde-icin-cozum-sunulmadi-magduriyetim-giderilmedi-3.jpg
yanlis-gonderilen-stor-perde-icin-cozum-sunulmadi-magduriyetim-giderilmedi-2.jpg
yanlis-gonderilen-stor-perde-icin-cozum-sunulmadi-magduriyetim-giderilmedi-1.jpg

19 Aralık 2023 21:40
Perde.com Defolu Ürünleri İade Almıyor! Satıcı Ticaret Unvanı Yok!
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 10:27

05 Mart 2024 13:32
Perde.com Yalan Güven Satışı
Levent sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 19:16
Perde.com İade Talebi Almıyor