Abdüssamet sonuçtan hiç memnun değil

Pep Para İadesi Yapmıyor

03 Temmuz 2023 09:42

Pep firması aracılığı ile 24.06 2023 tarihinde arkadaşıma para gönderdim. Açıklama kısmını boş bıraktığım için para arkadaşıma da gitmedi bana da iade olmadı. Defalarca müşteri hizmetleri arayıp durumu aktarma rağmen çözüme ulaşmadı. Konunun bir an önce çözülmesini istiyorum

06 Temmuz 2023 20:04

Pep parama el koymuştur. İlgili dekontları atmama rağmen paramı iade etmemiştir. Gidip savcılığa başvurabilirsiniz diye mail atmıştır. Bunlar kendilerini sanırım mafya zannediyor. Şikayetvar da bunlara çare olmamıştır. Sıra da CİMER var. Bunlardan uzak durun paranız kalmasın. Uğraşır durursunuz. 15 gün oldu.

06 Temmuz 2023 20:03

06 Temmuz 2023 19:46

Pep parama el koymuştur. Hrsızlık yapıyorlar. 15 gün önce açıklama kısmını boş bıraktığım için para arkadaşıma gitmemiştir. 15 gün boyunca oyaladılar. Sonunda Pep parayı iade etmeyeceğini bildirmiştir. Direk havale yönetimi ile gönderim sağladım. Aynı gün

03 Temmuz 2023 14:09 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. En kısa sürede size irtibat bilgilerinizden geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, PeP Müşteri Hizmetleri

03 Temmuz 2023 14:10

Merhaba, Talebinizle ilgili detaylı inceleme yapabilmemiz için işleme ait detaylı dekont bilgisi, işlem tarihi, saati ve tutarı gibi detaylarını [email protected] adresinden tarafımıza iletmenizi rica ederiz.

03 Temmuz 2023 17:08

Yolladım bilgileri mail ile. O gün 2 tane havale yaptım. Biri gitti diğeri ne iade oldu ne de karşı tarafa gitti. Ortada kaldı. 10 gün oldu. Hala iade olmadı. İnsanları mağdur etmeyin. 3000 TL büyük ara.

06 Temmuz 2023 20:00

Pep firmasına gerekli dekontu atmama rağmen paramı vermiyor ve el koymuş bulunuyor. Aradan 15 gün geçti. Bunlardan uzak durun canınız yanmasın

İbrahim
10 Temmuz 2024 16:14

18 Eylül 2023 11:00
Pep Para İadesi Yapmıyor!

Bariş
24 Ocak 2024 11:52
Hasan sonuçtan çok memnun

Pep Ödemeleri Hesabıma Yansıtmıyor

Hasan
09 Nisan 2024 20:16
"Çözümünüz için teşekkür ederim, bayramda dahi destek sağlamanız oldukça güven veriyor."
Pep Ödemeleri Hesabıma Yansıtmıyor
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
05 Nisan 2024 12:52