Adilcan sonuçtan memnun

01 Temmuz 2024 06:25

27.07.2023 tarihinde Asus Rog Falchion klavyemin V tuşunun kırılmasıyla Penta Teknoloji'ye yolladım. Yollarken her şeyi gönderdim, kılıf dahil. Fakat onlar geri gönderirken kılıfımı unuttular. Mail ile ulaşın dediler. Mail yolladım, yönlendirdik dediler. Cevap gelmedi. Ben ısrar ettim bu sebeple sonra vazgeçtim. Birkaç ay sonra bir tuş daha kırılınca tekrar yazdım ve yanında kılıfımı geri istedim. Kendileri bu durumda beni WhatsApp üzerinden engellediler. Bir firma geri göndermedikleri ürünü elimde olmadan birine satamayacağım ya da kutunun tam olmayacağı bir ürünü geri göndermek yerine beni engelledi. Aslında umursamıyordum fakat Logitech G435 kulaklığımda bağlantı kopma ve cızırtı problemi yüzünden garantiyi kontrol ederken yine bu firmayla uğraşacağımı fark ettim. Bu sebeple bu şikayeti yazma gerekliliğinde bulunuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Haklarımı kullanmaktan korkacağımı düşünmeyin. Bir öğrenci olabilirim fakat haklarımı biliyorum.

17 Eylül 2024 13:57

Asus rog falchion ürünümün keycaplerinden bir kaçı kırıldı Penta beni engellediği için Asus'a ulaştım sadece pentadan alabileceğimi söylediler ücretli şekilde alabileceğimi belirttiler bende Penta'ya yazdım satış yapılamadığı belirtildi internette bu klavyeye uyan bir keycap türü yok keycap seti için para ödemeye razıyım klavye kullanılamayacak hale geldi neredeyse Logitech kulaklığım bozulmuştu adamlar ellerinde aynı ürün yok diye g435 olan kulaklığımı g535 e yükselttiler Asus tercih etmeyeceğim bir daha.

01 Temmuz 2024 08:51 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Y., Eksik geldiğini belirttiğiniz ürün kılıfı adresinize kargo ile gönderimi yapılacaktır. ASUS M601 ROG FALCHION/RD/TR Saygılarımızla,

01 Temmuz 2024 10:00

Sayin ADILCAN Y. Ilginiz için tesekkür ederiz, CAS-48590-R2D4M5 numarali bildiriminiz bize ulasti. Konuyla ilgili tarafiniza en kisa sürede geri dönüs saglanacaktir.

01 Temmuz 2024 13:36

Yanında bir keycap paketi gönderirseniz sevinirim eğer garantiye dahil değilse ödemeye razıyım internette uygun keycap bulamadım su klavyeye. Neyse tekrardan teşekkürler.

03 Temmuz 2024 12:12

Yani 5 6 ay sadece bir mesajla gönderebilecekken buraya yazdığım an göndermeniz komik olsa da teşekkürler kolay gelsin.

Enes sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2023 20:22
"Şikayetimden sonra sabah aradılar. İletişime geçen beyefendi özürlerini dileyip konuyu bana izah etti. Konu aslında pek Penta Teknolojik değil, yanlışla başkasına giden ürünümü o arkadaş geri göndermek istememiş. Penta'nın tek eksiği benimle süreci paylaşmamaları oldu. Sıfır bir ürünü tarafıma gönderdiler. Teşekkür ediyorum ilgilenen yetkili beyefendiye."

Penta Teknoloji Kırık Kulaklık Ve Servis Hüsranı

25 Aralık 2023 17:54
Penta Teknoloji Kırık Kulaklık Ve Servis Hüsranı
Melih sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 19:06
"Merhaba, öncelikle yaşanan gereksiz sorunlar neden ile boşuna uğraşmış oldum. Neyse ki hızlı çözülüp sorun giderildi kulaklık geldiğinde umarım artık bir sorun olmaz teşekkürler."

01 Şubat 2024 14:08