Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Marmara Hastanesi Ödeme Çıkardı

20 Temmuz 2023 11:56

01.06.2023 tarihinde Marmara Hastanesi acil servisine kalp rahatsızlığım şikayetiyle başvurdum. Ambulansla giriş yaptım ve yurt dışında yaşadığım için sigortam olmadığı için ödeme yaptım. Bugün şu mesajı aldım: Hastanemize yapmış olduğunuz başvurulara ilişkin ücretli olarak yapılan tedavi bedellerini kurumumuza ödemediğiniz hastanemiz kayıtlarınca tespit edilmiştir. İlgili tedavi bedelini ödemeniz ve ödediğinize dair makbuzu hastanemiz Gelir Tahakkuk Birimine teslim etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde Amme Alacaklarının Tahsil Usulu hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde borcunuza faiz uygulanacak, tedavi hizmeti borcunuzla alakalı yasal olarak borç takip işlemleri başlatılacaktır. İrtibat No: (0216) 625 45 36 - (0216) 625 43 76 - (0216) 625 43 74. Ödeme faturalı ve elimde detaylı şekilde paylaşıyorum. Yurt dışında olduğum için evrakları getirme şansım yok. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

23 Temmuz 2023 15:33

Evet arkadaşlar böyle bir mesajı 3.5 TL için atmışlar 3.5 TL için yasal işlem başlatmakla tehdit ediyorlar yazık

22 Ocak 2024 19:34

3.5 TL yi ödediğim halde mesaj tekrar geliyor

22 Ocak 2024 19:52
Engin sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2023 02:21

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gitmediğim Hastane Usulsüz Para Talebinde Bulundu

15 Kasım 2023 15:11
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Hastaya Saygısızlık Ve Sistem Hatası

07 Ağustos 2024 19:06

02 Haziran 2023 22:17