Pelin Organizasyon Hayal Kırıklığına Uğratan Organizasyon!

07 Mayıs 2024 22:46

Gaziantep Pelin Organizasyon pişmanlıktır! 'Dans gösterisi yapacağız' dediler. Aşırı özensiz dansçılar ve kıyafetleri ile çıktılar, sadece ellerine aldıkları püskülü salladılar. Fotoğraf çekerken çıkmamaları için uğraştım. Düğün başlamadan yağmur yağmış, biz görmedik bile; o kadar kısa sürmüş ve tüm her şeyi söküp çıkarmışlar. Gelin çıkışına hâlâ 3 saatten fazla varken ve hava gayet iyi iken gelin girişini dahi yeniden yapmamışlar. Biz organizasyona dair dansçı dışında hiçbir şey görmedik, o da malum. Ses sistemleri çok kötüydü, YouTube.com reklam veriyordu ve araya reklam giriyor diye açıklama yapıyorlardı. Ses sistemine Bluetooth ile bağlanıyorlardı, o yüzden de sıkıntılar çıktı. Hiçbir hazırlık yoktu, kesinlikle unutmak istediğimiz bir düğün günü oldu.

Pelin
Pelin

Yorumunuzu çok geç gördüm ve şaşkınlıkla okudum maalesef kötü bir manipülasyon olmuş bu yorum! O günün nasıl yağmurlu olduğunu herşeyimizin ıslandığını çamur olduğunun gören canlı kamerandan bilende gelin hanımdır çünkü ben her organizasyonda adım adım görüntülü arar gelinlerime sunumumu yaparım. Zaten kapalı salona son saat geçilmesi durumu da bunun ispatıdır. Ses sisteminin bizim firmaya ait olmadığını da Düğün sahiplerimiz biliyor kendileri kanaat Plaza ile anlaşmışlar düğün Mevlitli olduğu için hatta hiçbir müzik gösterimi bile istememişlerdir aslında ama bu konuda onları ikna eden biz olmuşuzdur. O yüzden ses sisteminde mekan sahiplerinin sorumsuzluğu ve ilgisizliği alanındadır. Bizim bütün avize elektrik arka plan giriş yolu tesisatımızın doğal bir durum (yağmur) dan dolayı maddi zarar görmüş bulunmakta ben bunları bile hesap etmemişken sizin bu denli yorumunuz bizi çok üzdü. Keşke gelinimiz Naciye hanım ile bir görüşseydiniz! O her şeyden haberdardır çünkü.

29 Haziran 2023 19:22
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Salonunda Hayal Kırıklığı Ve Fotoğrafçı Sorunu

06 Ocak 2025 15:47