Pegem Akademi Haksız Kazanç Elde Edildi

02 Ocak 2024 18:54

Bitlis Pegem Akademi'de KPSS hizmeti almaya başladıktan sonra, sağlık nedenlerimden ötürü ortalama bir buçuk ay kadar derslere katılamadım. Ön lisans ve lisans düzeyindeki derslerin tek sınıfta yapıldığını ve orta düzey matematik verildiği için, sınıfın çoğu bu derse katılmıyordu, ben de dahil (başta ön lisans matematik dersinin ayrı verileceği belirtilmişti). Eş durumundan dolayı il değişikliği yapmam gerektiğinde, ayrılmak istediğimi belirttim. Girmediğim tüm dersler, cayma bedeli ve kitap ücreti talep edildi (eğer haklarımı bilmiyor olsaydım, indirimsiz ücret üzerinden hesaplanıyordu). Fiziki koşulların bir dershane ortamına uygun olmadığını ve coğrafya gibi bir dersin kitaptan okuyarak işlenemeyeceğini belirtmek isterim. Özetle, benden gereksiz yere fazla alınan ücretin iadesini talep ediyorum. Bölgede rakip kurumların olmaması, insanları mecbur bırakıyor gibi görünüyor, ancak bu durum Pegem'e yakışmadı. Bölgede yeni kayıt yaptıracak olanlar, umarım bu mesajı görürler.

04 Ocak 2024 10:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, sorununuzla ilgili yardımcı olabilmemiz adına [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlerle iletişim bilgilerinizi paylaşabilirseniz yardımcı olacağız. İyi günler dileriz.

Merve
Merve
10 Ocak 2024 02:46

Bu mesajınız üzerine belirtilen mail adresine sorunumu bildirdim henüz dönüş sağlanmadı. Bu şekilde ilgili ve sorun çözme tarafı olarak imaj yapmaktan vazgeçin!

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Pegem Akademi KPSS Deneme Mağduriyeti

30 Mayıs 2024 00:26