Canan sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama Eksik Ürün Gönderdi, Zararım Karşılanmadı

Pazarama Eksik Ürün Gönderdi, Zararım Karşılanmadı
13 Ekim 2023 17:48

Pazarama'dan aldığım 90 tablet pikassos 45 tablet olarak geldi. İş Bankası Pazarama online satış sitesi üzerinden dermoailem firmasından sipariş verdiğim pikassos 90'lı tablet 45'li tablet olarak gönderildi. Şikayetimi defalarca yazmama rağmen firmadan dönüş olmadı. İş Bankası Pazarama online satış sitesi müşteri temsilcileri ile telefonda görüş sağladım ama çözüm konusunda yardımcı olmadılar. Pikassos 90 tablet için ödeme yaptım ve 45' li ürün geldi. İade yapamadım çünkü farkına vardığımda 1 adet ilacı içmiş bulundum.

Pazarama ekibi sorunumu çözmedi. Telefonda kupon tanımlayacaklarını söylediler. Ancak tutar belirtmediler. Zararımın karşılanacağını umut etmiştim. Gelen mailde 50 TL kupon tanımladıklarını yazmışlar. Üstelik alışveriş yaparsam kuponu kullanabileceğim. Görseli kendi ekiplerinin yanlış yüklediğini söylediler; fakat mağduriyetimi gidermediler. Bundan sonra Pazarama'dan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

13 Ekim 2023 18:30 (Şikayetten 41 dakika sonra)
Canan
Canan
19 Ekim 2023 14:43

Merhaba, Konu ile ilgili defalarca talep oluşturdum. Ancak hala sorunum çözülmedi. Çözüm olarak tarafıma dönüş yapan olmadı.

Okay sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 14:19
Can sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2023 19:33
"Mağdur edilmemiş giderilmesi konusunda gösterdiğiniz duyarlılığa çok teşekkür ederim"
Serhan sonuçtan çok memnun

Serhan
24 Ekim 2023 22:23
"Müşteri hizmetleri tarafından aranılarak gerekli bilgilendirmeler yapıldı ve yeni bir değerlendirme için başvurum alındı. Yeni bir firma olmasına rağmen yaşadığım olumsuz deneyim olumlu yönde sonuçlandı. Teşekkürler."
Pazarama Mağduriyeti Müşterileri Hiçe Saymak
Pazarama Mağduriyeti Müşterileri Hiçe Saymak
Onur sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 22:44

19 Kasım 2023 08:34