Paytr Ödeme Yapıldı, Kargo Bekleniyor!

Paytr Ödeme Yapıldı, Kargo Bekleniyor!
20 Aralık 2023 00:20750
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
Bilgilendirme yapıldı. Sorun çözüldü.

Avizeevi adlı siteden aldığım ürünün ödemesi yapıldığı halde 'Paytr Ödemesi bekleniyor' yazıyor. 3 gündür hala kargolanmasını bekliyorum. Paytr nedir, niye bekletiyor? Lütfen en kısa zamanda referans kodu 000388 olan kargomu göndermenizi rica ediyorum.

20 Aralık 2023 09:51 (Şikayetten 9 saat sonra)

Zeynep Ö. Merhaba, Öncelikle, alışverişiniz sonrası yaşamış olduğunuz problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İptal/İade işlemlerini kanuni yükümlülüklerimizden dolayı, şu aşamada, işyeri bilgisi olmaksızın gerçekleştiremiyoruz. Diğer yandan, konuya dair firmaya eposta gönderilmiş ve firmadan açıklama talep edilmiştir. Firmaya konu hakkında sizin de bir eposta göndermenizi ve sizinle 24 saat içinde iletişime geçilmez ise bizlere bu yazışmamız üzerinden bilgi vermenizi rica ediyoruz. Konunun takipçisi olacağız. İyi günler dileriz.

Zeynep
20 Aralık 2023 10:29

Firma benimle iletişime geçti ve bugün kargolayacaklarını söylediler. Açıklama için teşekkür ederim.

Zeynep
20 Aralık 2023 10:30

Bilgilendirme yapıldı. Sorun çözüldü.

Paytr Ürünüm Gelmedi, Paramı İade Edin Lütfen.

20 Ekim 2023 12:17749

"Teşekkürler Paytr. Ücret ödendi bankaya"

Paytr Ürünüm Gelmedi, Paramı İade Edin Lütfen.

Ödeme Bekleniyor Sorunu: Sipariş Durumu Belirsizliği

9 Kasım 2024 02:54615

"Şikayetvar com a teşekkür ederim takibi bırakmadılar ve sonuna kadar destek çıktılar bana onların sayesinde ürün bana ulaştı"

2 Nisan 2024 02:521.074

"Sayenizde Sorunum çözüldü para iadesi yapıldı ilginiz için teşekkür ederim"

Paytr Sipariş Ödeme İptali

13 Temmuz 2023 10:523.272

"Firma iade etti teşekkürler"