Hayri sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 14:17

E-ticaret ile uğraşıyoruz, Pay TR ödeme portalını kullanıyoruz. Müşteri kartını çektik, fatura istediler, yolladık ama paramızı hala vermediler. O kadar iş bilmez bir firma ki 6x8 ahşap sundurma yapacağız. Müşteriye diyorum, adamlar kargo takip numarası istiyorlar. Ne telefonları açıyorlar ne de maillere cevap veriyorlar. İnsanları mağdur etmekten başka bir bildikleri olduğunu düşünmüyorum. Tüm e-ticaret ile uğraşan firmalara sesleniyorum, kesinlikle dikkat etmeniz gereken bir firma.

28 Ekim 2024 17:06

Her gün aynı bahaneler hizmet kalitesi sıfır

22 Ekim 2024 16:38 (Şikayetten 2 saat sonra)
22 Ekim 2024 16:40

Siparişte müşteri ismi var açıklama var müşteriye kesilen fatura var bloke koymak nedir?

22 Ekim 2024 16:43

Tarafınıza telefon ile ulaştık diyorsunuz hiç kimse beni aramadı bu da burada kayıtlı kalsın daha ne yaptığınızı bilmiyorsunuz sizyalan bari konuşmayın

22 Ekim 2024 16:57

Buraya şikayet oluşturduktan sonra bütün maillere 1 dakika içinde cevap verdiniz tebrik ediyorum bu başarılı hizmetiniz için

28 Ekim 2024 16:44

Bugün 9. Gün kart sahibinin bankayı araması ve sorunun olmadığını söylemesi ödemenin resmileşmiş olması dekontların olması ve bunun yanında müşterinin ödeme zamanı her geçen gün yaklaşmış olmasına rağmen siz hala bankadan dönüş bekliyoruz diye mail atabilme kapasitesine sahip çok nadir firmalardan biri olduğunuzu ben gördüm herkes de görsün bir de neymiş Türkiye'nin resmi ödeme platformuymuş hadi ordannnn derler adama

28 Ekim 2024 16:48
pay-tr-ile-yasanan-odeme-sorunlari-1.jpg

''talebiniz ilgili birime iletilmiştir'' den başka yazma ya da arama sorunsalı olan bir firmasınız. Bu kadar olumsuzluğu bir arada herkes başaramaz sizi bu konuda tebrik ediyorum

Paytr Linkle Ödeme Bloke

28 Temmuz 2024 18:42

03 Kasım 2024 01:05
Şenel sonuçtan hiç memnun değil

Pay TR'den Sanal POS Hizmetinde Bilgi Eksikliği Ve Ödeme Sorunu

Şenel
17 Temmuz 2025 09:47
Gökhan sonuçtan memnun

Gökhan
13 Ağustos 2024 02:06
"Biz bir şey yapamıyoruz. Bankanızla görüşmeniz lazım vs. Neymiş demek ki problemi siz çözebiliyormuşsunuz. Buradan yazınca çözüme ulaştık. Keşke bu kadar uğraştırmadan kimseyi mağdur etmeden insanların problemini çözseniz."
Paytr Üzerinden Aldığım Ürünüm Gönderilmedi Paytr Pişmanlıktır!
Polat sonuçtan hiç memnun değil

Ödememe El Konulması Ve Mağaza Hesabımın Gerekçesiz Kapatılması

Polat