Alper sonuçtan hiç memnun değil

Payitaht Saatçilik Orijinal Diye Tanıtılan Orijinalliği Şüpheli Saat Sıkıntısı

Payitaht Saatçilik Orijinal Diye Tanıtılan Orijinalliği Şüpheli Saat Sıkıntısı
07 Aralık 2023 23:30

Facebook'ta canlı yayında orijinal diye tanıtılan Seiko srpk27k ürünün orijinalliği şüpheli olarak gönderildiğini fark ettim. Ürünün orijinalliği şüpheli olduğunun farkındaydım. Ürünün orijinal olduğuna dair internetten fiyat listesini canlı yayında mezat yaparken göstermişlerdi.

Arkadaşlar, orijinal ürün de satıyor olabilirler; ancak tanıttıkları ürünlerin orijinalliği şüpheli olduğunu gördüm ve bana gönderilen de öyleydi. Görsellerde bana gönderilen ürün ile orijinali arasındaki farkları gösteriyorum.

Gönderilen ürün ile orijinal olanın arasındaki farkları yuvarlak içine alarak işaretledim. Orijinal olanında takvim penceresi merceği dikdörtgendi, fakat bu üründe kare şeklinde. Döner bezeldeki fosfor işareti, orijinalinde metal çerçeve içerisindeyken, bu üründe düz ve bir dalgıç saati için yakışmayacak kadar kötü fosfor kalitesine sahip.

Basit bir araştırma ile çinli sitelerden bu saatlerin içine ve arka kısmına lazerle orijinalliği şüpheli işlemi yapılabildiğini görebilirsiniz. Daha pek çok örnek verebilirim ancak bunun yeterli olduğunu düşünüyorum.

08 Aralık 2023 02:06 (Şikayetten 2 saat sonra)
08 Aralık 2023 11:52

Benim herhangi bir bildirim yapmama gerek yok canlı yayın kayıtları sayfanızda açık değil açın ürünü aldığım canlı yayını bakalım ne oluyor benim yazımı da iyi okuyun bile bile aldım yazıyorum milleti yanlış yöne sürmenin bir anlamı yok

08 Aralık 2023 16:02
08 Aralık 2023 16:43

Zaten iddiaları kabul etmiş durumdasınız. Ben zaten yazımda yazdığım gibi orijinal diye satılıp replika çıkan bir ürün olduğunu bile bile aldım sırf insanlar bilgilensin ve bu basit satış politikasına aldanmasınlar diye 15 yıllık saat koleksiyoneriyim insanlar mekanik saate başlayıp bu tarz basit satış politikalarına kanarak koleksiyon veya saat hobilerinden soğuyabilir benim verdiğim para hiç önemli değil benim için pul parası benim bu işlemi yapma sebebim insanlar bilgilensin diye

08 Aralık 2023 17:13
08 Aralık 2023 19:00

Kanıtın yok diyorsanız buyurun hodri Meydan ürünü aldığım günün canlı yayın kaydını açın bakalım ürünü nasıl tanıtıyorsunuz yürekliyseniz eğer. Saati de bir kere koluma takmadım evde kutusunun içinde duruyor birini hediye ederim gider sonuçta ne olduğu belli siz bence benim yazılarımı okuyun kendinizi işin içinden çıkarma çalışmanızı taktir ettim lakin bana gerçekçi şeylerle gelin atın canlı yayın geçmişini buradan veya WP den veya Facebook üzerinden izleyelim eski canlı yayın kaydını ürünü nasıl almışım siz ne diye satmışsınız görelim tabi siz bunu yapamayacağınız için basit satış politikanıza devam edeceğiniz için hiç umudum yok güle güle 😊

Ahmet

Bizde benzer durum yaşıyoruz. Gelen saatin sahte olduğunu ve iade talep ettiğimizi bildirdiğimizde durumu kabul ederek tamam ürünü gönderin gelsin dediler ancak 10 gündür iademizi yapmadılar. Gerekli yerlere başvurumuzu yaptık. Sonucu buradan paylaşacağım.

Muharrem

Aldığınız saatin ithalatçı firma garanti sertifikası olmayan her ürün orijinal değildir Facebook da mezattaki orijinal diye sattıkları saatlerin yüzde 90 u replika aldığınız seikoyu aydin saat e gönderirseniz orijinalliği hakkında bilgi alırsanız bende bir Seiko almıştım kadranın 6 yönünde saatin kalibresini yazan küçük yazılarla arka kapaktaki yazi eşleşmiyordu kadranda 4r35 arka kapakta 4r36 yazıyordu aynı saat payitah tada vardı ürünleri aldıkları yer aynı ürünler replika Facebook ta payitah saatteki arkadaşa modeli sordum sitelerden bulamıyorum yardımcı olur musunuz dedim cevap gelmedi

Muhammet
11 Haziran 2024 14:56
Armada Saat %100 Orijinal Deyip Orijinalliği Şüpheli Satıyorlar
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Canlı Mezatlarda Replika Saat Şoku

16 Şubat 23:18