Melike
22 Haziran 2023 20:53911

Gratis mağazasından Pastel Profashion Krem Allık No: 41 ürününü aldım. Açtığımda yapısı ve renk tonu eşit değil renk tonu bozuk yapısı bozulmuş bir ürünle karşılaştım. Sanki daha önce birisi ortasını parmaklamış gibi bir görüntüsü var. Aynı ürünün 42 numarasını da uzun zamandır severek kullanıyorum ilk aldığımda da eşit tonda güzel bir üründü. Yeni aldığım Pastel 41 numarası maalesef kapağını açtığımda bozuk yapıda olduğu için yüzüme uygulamaya tedirginim ve kullanamayacağım. Lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

23 Haziran 2023 11:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

Melike Hanım Merhaba; Sizi Sisteme kayıtlı olan telefon numaranızdan aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. İyi Günler Dileriz. Pastel Destek Ekibi.

4 Nisan 2024 15:42

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Siz değerli müşterilerimizin önerileri, yol gösterici nitelikte olup, işletmemizin gelişimine değerli katkılarda bulunmaktadır. Ürünlerimizle ilgili yapılan görüşmeye istinaden; konuyla ilgili tüm açıklamalar tarafınıza yapılmıştır. Sevgiler, Pastel Müşteri İlişkileri

Eftal
6 Temmuz 2023 22:57940

"Pastel markası hemen benimle iletişime geçip ilgilendiler. Telafi ürün gönderimi alacağım. Çok teşekkür ederim ilgileri için. Sorumluluk sahibi ve kaliteli bir marka kullanmaya devam edeceğim."

Pastel Kozmetik Pastel Krem Allık

Sude
22 Temmuz 2023 11:52729

Pastel 41 numaralı krem allık aldım ama asla renk vermiyor sanki Highlighter almışım gibi parlatıyor allık aldığımı düşü...

Zeynep
11 Eylül 2023 18:22806

"Pastel firması, hemen benimle iletişime geçip sorunu çözdüler. Hiç vakit kaybetmeden bir çözüm getiren bir marka. İlgilendikleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum."

Tümünü Gör
Show By Pastel Sabitleyici Yüzünden Kaşlarım Döküldü

Show By PastelSabitleyici Yüzünden Kaşlarım Döküldü

Emine
Pastel Kozmetik Özür Paketi İstiyorum

Pastel Kozmetik ÖzürPaketi İstiyorum

Feyza
Pastel Kaş Maskarası Boş Geldi!

Pastel Kaş MaskarasıBoş Geldi!

Gökçe
Pastel Ojenin Tırnak Turunculaştırması

Pastel Ojenin TırnakTurunculaştırması

Cansu
Pastel İkili Far Toz Olmuş!

Pastel İkili Far TozOlmuş!

Şeyda
Pastel Oje Sarartıyor!