Paspascar (Instagram) Sipariş Sorunu

Paspascar (Instagram) Sipariş Sorunu
11 Temmuz 2024 21:37

30 Haziran pazar günü Paspascar adlı firmanın Instagram hesabından aracım için paspas siparişi verdim siparişi alan arkadaş 1 Temmuz pazartesi kargoya verilir efendim diye siparişimi oluşturdu salı günü sorduğumda üretime ilettim kargo çıkış esnasında fotoğraflı size bilgi verilir dendi siparişi verirken pazartesi kargoya verileceği söylenmişti diye belirttim saygısız bir şekilde yetişmemiş beyefendi çok talep var kusura bakmayın şeklinde yazdılar sizden haber bekliyorum umarım bu hafta yetişir diye belirttim tabii ki bu haftada geçti haber yok 07.07.2024 pazartesi günü tekrar sordum çarşamba günü yıllık izine çıkacağım kargo gelirse teslim alamam diye belirttim tekrar üretime sorduklarını haber beklediklerini yazdılar bir sonraki sabah kargonun pazartesi günü verildiği çarşamba günü Sürat Kargo elinizde olur dendi 10.07.2024 Sürat Kargo'ya sorduğumda salı ve çarşamba günü adıma hiçbir gönderi olmadığı söylendi. Instagram ve wahatsapp üzerinden yazdığımda hiçbir dönüş yok numaralarını arıyorum açan yok.

17 Eylül 2024 10:31
Fahri sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 14:03
"Tekrardan iletişime geçerek ücret iadesini yaptılar teşekkür ederim"
Yanlış Ürün Ve İletişim Sorunlarıyla Karşılaştım
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Almina Tasarım & Organizasyon Geri Dönüş Sağlanmadı

11 Şubat 2025 22:08