Hakan sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 20:03
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Paşabahçe markasına ve müşteri hizmetlerine ilgi ve alakaları için teşekkürlerimi iletiyorum. Ürünlerinin arkasında duran ender markalardan. Kapakların yenisini yollamak için adres bilgilerimi talep ettiler.”

Paşabahçe nin kişiye özel cam su şişesinden evimiz için iki adet almıştık. Fakat kullandıkça zamanla iki şişenin de silikon kapakları git gide artarak küf gibi bir leke olmaya başladı. Ne yapsak lekeleri gideremedik. Piyasada da bakmama rağmen bu silikon kapaklardan bulamadım. Hastalık olmasından tedirgin olduğumuz için şişeleri kullanamıyoruz

06 Ağustos 2024 00:14 (Şikayetten 4 saat sonra)
Hakan
Hakan
07 Ağustos 2024 12:34

Işıl sonuçtan çok memnun

30 Ekim 2023 23:50
"Çok çok teşekkür ederim. Küçücük bir kapak için bu kadar ilgi beklemiyordum açıkçası. Elime ulaştı çok teşekkürler tekrar. Paşabahçe markasının vazgeçilmez olduğunu bir kez daha kanıtladınız"

Sürahi Kapaklarında Silinmeyen Siyah Lekeler Sorunu

13 Haziran 2025 23:13
Sevilay sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 16:32
"Şikayetime istinaden fabrikadan adresime yeni bir silikon kapak gönderildi. İlgililere markanın ve ürünün arkasında durdukları için ve küçük bir problem olarak görmeyip dikkate aldıkları için çok teşekkür ederim."
Erol sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 12:08
"Sorunum ilgili firma tarafından giderildi, teşekkürler. Ben yinede bu tarz yan (yedek parçaya) kolaylıkla piyasada ulaşmak isterim."

09 Nisan 2025 10:14
Hijyen Endişesi: Paşabahçe Şişe Kapağındaki Siyahlanmalar