Betül sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 13:47

Paşabahçe'nin landmark kavanoz serisinden, cam olsun sağlıklı olsun mantığı ile büyük bir çekmece kadar dizdim. Fakat kavanozları makineye atmayıp elde yıkıyor olmama rağmen contalarında kopmalar olmaya başladı (5 adet). Paşabahçe mağazasına gidip durumu izah ettim kullanma ile alakalı bir durum olmadığını belirttim ama aşırı ilgisiz davrandılar -Akbatı Paşabahçe! - kesinlikle yardımcı olmaya çalışmadılar, contaları para ile satın almayı bile teklif ettim ama böyle bir yedek parça satışları da olmadıklarını söylediler. Conta olmadığında kavanozu kullanamayacağım çok açık, ürün contasız hava alıyor baklagilleri saklamak mümkün değil. Paşabahçe bu ürünün üretici firması böyle bir firmanın üretmiş olduğu ürünün arkasında durmaması akıl alacak şey değil. Gidip bilinmeyen bir markanın bir şeyini alsam bunu yaşasam neyse de markaya güvenip koca bir çekmeceye sığacak kadar alıyoruz ve sonuç facia. Sonrasında gidip IKEA'dan conta bile aldım belki uyar da çöp olmaz kullanırım kavanozları diye ama ölçüleri uymadı ona da boşuna para vermiş oldum. Kavanozlar öylece boş kenarda duruyorlar her gördüğümde sinirim bozuyorlar. Lütfen contaları temin ederek mağduriyetimi giderin. Artık Paşabahçe'de olsa bir şey almadan on defa düşüneceğim!

29 Aralık 2023 14:04 (Şikayetten 17 dakika sonra)

28 Eylül 2024 13:19
Halil sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 10:50

25 Eylül 2023 00:05