Paribu Google 2FA (Authenticator) İptal Ekranı Ve Mail Gönderme Sorunu

Hakan
12 Nisan 2023 23:02

Yakın tarihte cep telefonumu değiştirmemden dolayı Google 2FA (Authenticator) güvenlik yapılandırmasını kuramıyor ve haliyle hesabıma erişim yapamıyorum. https://www.paribu.com/destek/#/accountAccess***rity/accountAccess/google2fa-cancel linki üzerinden ilgili paremetreleri birebir yapıyor olmama rağmen "Destek Talebi Oluştur" butonuna tıkladığımda ilgili belgeler iletilmiyor.

Konu ile alakalı telefon üzerinden destek talep ettiğimde ise tarafıma gönderilen mail adresini yanıtla yaptığımda mail'lerimin ulaşmadığı ifade ediliyor. [email protected] ve [email protected] mail adreslerine ilettiğim (iletmeye çalıştığım) ; 2 notebook, 1 cep telefonu, 2 ayrı mail hesabı ve farklı tarayıcılar olmak üzere farklı farklı cihaz ve platformlardan iletmeye çalıştığım mail'lerimin ulaşmaması kabul edilemez bir durum! Konu ile alakalı nerede, ne gibi bir problem var ise ivedi olarak çözülmesini talep etmekteyim.

16 Nisan 2023 11:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Yardımcı olmamızı istediğiniz konular hakkında Destek Birimimize mobil uygulama ve web sitemizde yer alan “Paribu Destek Merkezi” başlığından 7/24 ulaşabilirsiniz. Paribu Destek Birimi

Paribu Hesabıma 2 Yıldır Erişemiyorum 2 Adımlı Doğrulama Engeli Mağduriyet Yaratıyor

Volkan
08 Eylül 2025 12:37
paribu-hesabima-2-yildir-erisemiyorum-2-adimli-dogrulama-engeli-magduriyet-yaratiyor-1.jpg
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
24 Nisan 2025 12:42
Paribu Kimlik Doğrulama Sürecinde Sürekli Hata Yaşıyorum
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Hesabım 10 Aydır Kapatılmıyor!

Güneş
25 Mart 2025 21:35
Paribu Hesabım 10 Aydır Kapatılmıyor!
Paribu Kategorileri