Önder sonuçtan hiç memnun değil

Parfumevi.com Yanıltıcı Parfüm Kalitesi Ve Değişim Sorunu!

16 Eylül 2024 22:21

Parfümevi ile yaptığım yazışma ve cevabı:
Ben (müşteri) : Göndermiş olduğunuz siparişim elime ulaştı. Öncelikle özenli ambalajlama için çok teşekkür ederim. "Tribal" hariç diğerlerini beğendim. Tribal (Joop Thrill) eşimin bana 20 yıl önce aldığı parfümdü. Artık Türkiye'de hem orijinali hem de muadili bulunmuyor. Siz de bulunca çok sevinmiştim. Orijinaline benzemediği gibi, özellikle ilk notasında kötü bir koku aldım. Parfüm gerçekten iyi değil. Kullanmam mümkün değil. Yönetmeliğe göre değişim olmadığını biliyorum. Ancak müşteri memnuniyeti kapsamında bu parfümü (Tribal) başka bir parfümle değiştirebilir misiniz?
Parfümevi (Firma) : Merhaba, sitemizin https://www.parfumevi.com.tr/garanti-ve-iade-kosullari linkinden görebileceğiniz üzere: İsim ya da kod benzerliği nedeniyle yanlış sipariş durumunda ya da "beğenmedim", "ağır geldi", "hafif geldi", "daha önce aldığımla aynı değil" ya da "alerji oluştu (ürettiğimiz tüm parfümler standart alerji testlerinden geçmiştir ve Sağlık Bakanlığı denetimine tabidir) " gerekçeleriyle iade ya da değişim yapılmamaktadır.
Sonuç olarak Parfümevi müşteriye "çürük yumurta kokusu" gönderse beğenmedim diyemiyoruz.

Parfumevi.com Farklı Kokular, Aynı Şişe: Parfüm Hayal Kırıklığı

10 Mayıs 2024 15:01

14 Şubat 2025 18:00

15 Ekim 2024 08:16

06 Eylül 2023 12:00
Parfümania'dan Alışverişimle İlgili Yaşadığım Sorunlar
Parfümania'dan Alışverişimle İlgili Yaşadığım Sorunlar
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Parfümde Koku Yok Satıcı İade Kabul Etmiyor

25 Mayıs 2025 00:13