Neslihan sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Paspası Islanmıyor

02 Temmuz 2024 16:21
Neslihan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız”

Merhabalar, Parex Wondero ürünüm henüz alalı 2 ay olmadan, ayrıca evimizde çok da kullanmadım, en fazla 4 ya da 5 kullanımda paspasın ıslanmadığını gördüm. Çok üzüldüm, çok da isteyerek severek almıştım. Acaba dönüş yapılabilir mi? Sebebi nedir? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

03 Temmuz 2024 08:49 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

03 Temmuz 2024 16:27

Merhaba, Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek için irtibat numaranızdan ulaşamadık. Daha detaylı bilgi almak için bizimle tüketici danışma hattımızdan irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

04 Temmuz 2024 12:57

05 Temmuz 2024 10:27

01 Ağustos 2024 13:02

Merhaba, Şikayetinizin çözümüne ilişkin anketi değerlendirmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 2024 14:41

Benimle iletişime geçen Müşteri temsilcinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum çözüm İçin elimden geleni yaptı çok sağ olun...

05 Ağustos 2024 14:56

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

04 Eylül 2024 18:24

Çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Deniz sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Paspasın Islatmama Sorunu

Deniz
08 Mart 15:57
"Teşekkür ediyorum ulaşıp dönüş almak biraz uğraştırıcı olsa da sonucu güzel oldu çözüm sundular sağ olsunlar çünkü gerçekten kafama takıp üzüldüğüm bir konuydu dünya para verdim kullanamıyorum, sağ olsunlar çözdüler"
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
19 Kasım 2023 16:17
"Kısa sürede çözüm ürettiğiniz için teşekkür ederim"