Erkin sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Paspas Su Sorunu

15 Eylül 2024 11:33
Erkin'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ediyorum”

Parex Wondero paspas almıştım. Ancak kullanmada problem yaşıyorum. Su haznesinde su olduğu halde bezi ıslatmıyor. Birçok kez denedim araştırdım ancak sorunu çözemedim. Yetkililerden konu ile ilgili destek rica ediyorum. Yeni aldığım paspası kullanamıyorum

16 Eylül 2024 10:49 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2024 08:26

Tarafıma hala ulaşan kimse yok

15 Ekim 2024 09:05

Merhaba, Şikayetinizin sonucuna ilişkin anketi değerlendirmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

15 Ekim 2024 09:42

Çok teşekkür ediyorum parça geldi sorun yok Allah razı olsun

15 Ekim 2024 11:31

Çok teşekkür ediyorum

15 Ekim 2024 11:42

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Deniz sonuçtan çok memnun

Parex Wondero Paspasın Islatmama Sorunu

Deniz
08 Mart 2025 15:57
"Teşekkür ediyorum ulaşıp dönüş almak biraz uğraştırıcı olsa da sonucu güzel oldu çözüm sundular sağ olsunlar çünkü gerçekten kafama takıp üzüldüğüm bir konuydu dünya para verdim kullanamıyorum, sağ olsunlar çözdüler"
İlayda sonuçtan çok memnun

İlayda
21 Şubat 2025 15:02
"Sorunum, şikayetim peşine 1 saat geçmeden çözüldü, ilgiye alakaya ve özenli çalışmalarından ötürü bana yardımcı olan Uğur beye çok teşekkür ederim."