Parex Paspasın Cırt Sorunu Kullanımı Engelliyor

Parex Paspasın Cırt Sorunu Kullanımı Engelliyor
10 Kasım 2024 16:35288
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
Marka temsilcisi dönüş yaparak sorunumuzu giderdi. Çok ilgili ve hızlı bir çözüm yolu sundular. Açıkça söylemem gerekirse paspas dan çok memnunum ve başka markaya geçmek istemiyordum bu ilgili davranışlarından sonra Parex den memnuniyetim daha da arttı. Parex ailesine teşekkür ederim.

Parex Wondero marka paspasımızın temizlik bezi, oynar başlıktaki cırt tutmuyor. Yedek bezleri de deniyoruz ama yine de tutmuyor. Galiba sorun plastik aksamda bulunan cırtlarda. Bu sorunun telafi edilmesini istiyorum. Ürünü kullanamıyoruz. Parex'in sayfasında bu parçanın yedeği de yok. Yedek parça için yardımlarınızı rica ederiz.

12 Kasım 2024 10:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

14 Kasım 2024 11:03

Kimse benimle iletişime geçmedi. Sırf ilgileniyoruz demek için mi yazıyorsunuz.

22 Kasım 2024 10:35

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

22 Kasım 2024 10:45

Parex Wondero Cırt Problemi

Cevdet
Cevdet
13 Aralık 2023 13:47429

"Ürünle ilgili problemle çok kısa sürede ilgilendiler sağ olsunlar problemli parçayı kargoya verdiklerini söyleyip mağduriyeti izi giderdiler Teşekkürler Parex"

Parex Wondero Cırt Problemi

Parex Wondero Paspasın Cırt Sorunu

Kezban
Kezban
18 Aralık 2024 13:08134

"Hızlı geri dönüş sağlandı mop başlığını kargolayacaklar ilgi ve alakaları için teşekkürler"

Parex Wondero Paspasın Cırtlı Başlığı Temizlikte Sorun Çıkarıyor, Yedek Parça Bulunamıyor

Volkan
Volkan
24 Eylül 2025 15:57203

"Dönüş yapıldı arıza giderilmiştir"

Parex Wondero'nun Cırtları Tutmuyor, Yedek Parça Bulamıyorum

Betül
Betül
10 Temmuz 2025 17:53223

"Müşteri temsilcisi Uğur beye ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum"

Tümünü Gör
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex Tornado SıkmaAparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu