Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Parex Black Edition Hayal Kırıklığı

02 Eylül 2024 23:03

Parex kalitesine güvenerek uzun süre kullanmak için Parex Black Edition satin aldım. 6-7 ay içinde sap kısmı her bir parçası ayrı ayrı oynayarak sıkma gerçekleşiyor. Asla düz ve hareketsiz kalmıyor. Eğri büğrü olduğu için de her an kırıldı kırılacak diye bekliyorum. Önceki Parex ürünüme güvenerek aldığım bu ürün hayal kırıklığı yarattı. Kalitesiz, isimsiz bir şey alsam atardım biterdi.

03 Eylül 2024 10:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

13 Eylül 2024 02:36

Merhaba, şikayetimle ilgili iletişime geçilecek yazılmış ama 10 gündür herhangi bir iletisim yok.

19 Ekim 2024 14:23

3 Eylülde iletişime gecegiz cevabına rağmen 19 Ekim hala iletisim ve çözüm yok. Parex ürünün arkasında durmuyorsa nasıl güven sağlayacak? Sattım bitti yeni modellere, yeni müşterilere bakarım olmamalı bakış acisi.

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
26 Temmuz 2023 22:39
"Telefondaki müşteri temsilcisi anlayışlı ve kibardı. Kırılan ürün yerine yenisi hızlı bir şekilde gönderildi. Markaya ve kendisine teşekkür ediyorum."
Parex Temizlik Seti Dayanıksız
Parex Temizlik Seti Dayanıksız
Nilgün sonuçtan çok memnun

Parex Temizlik Seti Sorunu

Nilgün
27 Şubat 2024 10:29
"Ürünün yenisi adresime gönderildi. İlginize teşekkür ederim..."
Haşim sonuçtan çok memnun

Haşim
18 Mayıs 2025 17:07
"İlk iş günü sabahında arayıp ilgilendiler. Tarafıma yeni bir sap yolladı. Tüketiciye saygıyı bu firmada gördüm. Teşekkürler..."
Parex Mopun Sapı Kısa Sürede Kırıldı Malzeme Kalitesi Hayal Kırıklığı
Parex Mopun Sapı Kısa Sürede Kırıldı Malzeme Kalitesi Hayal Kırıklığı
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
31 Ekim 2024 17:21
"Ugur bey. Şikayetimi değerlendirip kırılan parçayı değişti çok teşekkür ediyorum 😊"
Temizlik Setlerinde Dayanıklılık Sorunu
Temizlik Setlerinde Dayanıklılık Sorunu
Şeniz sonuçtan çok memnun

Şeniz
11 Mart 2025 12:46
"Şikayetimle ilgili geri dönüş yapıldı sorun çözüldü teşekkür ederim"