Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 13:18

20.10.2023 tarihinde, 26.02.2024 – 29.02.2024 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan "Harry Potter Londra Turu"nu 800 USD karşılığı satın aldım ve bu kapsamda sözleşme imzaladım. TCMB Efektif Satış Kuru üzerinden toplamda 22.451,12 TL ödeme yaptım. Ancak, firmanın 19.02.2024 tarihinde diğer kişilerin vize sorunları nedeniyle turu iptal ettiği tarafıma bildirildi.

06.05.2024 tarihinden itibaren firma ile yazılı ve sözlü iletişim kurarak ücret iadesi talebinde bulundum, ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Tüketicinin Korunması hakkında Kanun kapsamında, ödediğim ücretin iadesini talep etmekteyim. Yasal haklarım çerçevesinde, güncel kur üzerinden 800 USD olan ödediğim ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

Firma ile defalarca iletişime geçmeme rağmen herhangi bir yanıt alamadım ve mağduriyetim devam etmektedir. Bu durumun bir an önce çözülmesini ve ödediğim ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

Kübra
Kübra

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi Dosya Yıl/No 2024/414 bu dosya üzerinden 06/03/2025 saat 10 da mahkememiz var buyurun gelin.

Sultan
Sultan

Siz şubatta iptal olan turun iadesini daha alamadıysanız biz daha çok bekleriz 🤦🏼‍♀️

Harika sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:15

24 Temmuz 2023 19:10
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 23:07