Pandora Car Hire Pişmanlığı Ve Holidaycars.com Saçmalığı

Pandora Car Hire Pişmanlığı Ve Holidaycars.com Saçmalığı
05 Temmuz 2023 08:26

Holidaycars.com aracılığıyla Pandora car hire'dan araç kiraladım. Online rezervasyon yaptım ve kaporta ödemesini gerçekleştirdim. Rezervasyon sonrası yaklaşık 10 saat sonra Pandora car hire onayı yapıldığına dair bir mail aldım. Kiralama günü geldiğinde uçaktan indim ve bana gönderilen iletişim numaralarını aradım. Görüştüğüm kişilerin ikisi de Pandora car hire çalışanıydı. İlk başta bana 'Yurt dışından mı geliyorsunuz?' dedi. Sorunun nedenini anlamadım ve iç hatlar uçtuğumu söyledim. Onlar da 'Biz sadece yurt dışı müşterilere hizmet ediyoruz' dediler. Ben de ikametgahımın yurt dışında olduğunu belirttim, bu sefer de dış hat uçuşlarına hizmet verdiklerini söylediler. İsrar edip arıza çıkarmaya başlayınca, 'Bizde rezervasyonunuz görünmüyor, acenteyle görüşün' demeye başladılar. Holidaycars.com'un Türkiye iletişimi olmadığını bildiklerinden dolayı topu taca attılar. Kurban Bayramı'ndan 2 gün önce olduğu için muhtemelen hazır rezervasyonları iptal edip daha yüksek ücretle başkalarına kiralama yapmak istediler. Ben aynı tarihlerde başka firmalarda da aynı ücretle ön rezervasyon yapabilecekken, bu iki firma yüzünden son güne kalıp 8 günlük rezervasyonu 2 kat pahalıya yaptım.

27 Haziran 2023 14:11
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Araç Kiralama İle Yaşadığım Mağduriyet

20 Ocak 2025 13:16
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
11 Nisan 2025 22:52
Araç Kiralama Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Vıp Cars Araç Kiralama Şikayeti

Orçun
24 Ekim 2023 14:29
İlker sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2025 14:24