Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Pandacado İade İşlemlerini Gerçekleştirmedi

08 Şubat 2024 09:20

Pandacado firması reklam yönetimi sosyal medya site kurulumu pazar entegrasyonları yaptığını söyleyen bir firma. İşini hakkıyla yapan bir firma değil. Kurumsal kimlikli olduğunu belirten bir muhatap bulamıyoruz. Kendileriyle çalışmak istemediğimizi belirttik. 2 gün önce gönderdiğimiz ücretin iadesini istememize ve hizmet almamamıza rağmen iade işlemlerini gerçekleştirmeyen bir firma.
Kadıköy'de sanal ofisi bulunan c**** adlı şahısın 0850 380 07 13 numaralı WhatsApp hattı dışında kimseye ulaşma şansımız olmayan bir firma.

21 Şubat 2024 10:32

Pandacado.com.tr firması ile çalışır iken Rusya'dan birileri girip kendi hesabımdan reklam işlemi yapmış Facebook yetkililerine ulaşıp bildirmeye çalıştığımızda bu işlem sizin tarafınızdan yapılmış diye dönüş yapıyorlar. Sorunda bu ya zaten benim hesabımdan 20 bin tl lik reklam girilmiş bu büyük bir sorun kurumsal bir firmaya yakışmayacak hareket bu hesabımızı kimlere teslim ediyoruz!

14 Şubat 2024 00:50

Pandacado.com.tr firması kurumsal değil. Yapılan işi takip etmeyen siz yazmazsanız hizmetinize yanıt vermeyen bir firma. Firmanın takip edip reklamları yönetmesi gerekirken kendim resmen kapatıp açıyordum tutan tutmayan reklamları böyle bir sorumsuzluk ve iş bilmez bir firmaya para vermeyin arkadaşlar. Arkadaşımı da bu firmayla çalışması için yönlendirdim benim gibi oda zarar etti işini takip eden iyi yapan bir firma değil. Hizmetin iade olmadığını söylüyor fakat fotoğraflarda yalan hareketlerini görüyorsunuz. Almadığım hizmetin cayma hakkımı kullanarak geri iade edilmesini talep etmek kadar doğal bir durum yok acemilikte ve insanların hakkına girmekte üstüne olmayan bir firma adı altında dolaylı yoldan insanları aldatmadır bu gerekli yerlere şikayet edilecektir hakkım olan 2400 Türk lirayı bu firmadan almadan durmayacağım  .

08 Nisan 2024 12:29

28 Eylül 2023 16:51

14 Haziran 2023 08:44

15 Şubat 2024 15:14
Hekimoğlu Danışmanlık Yanlış Ürün Gönderimi Ve Muhatap Yok!
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Danışmanlık Hizmeti Sonrası İletişim Kesildi Vaatler Karşılanmadı

14 Ekim 2025 17:45