Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Randevu Alıyorum Mağdur Oluyorum

04 Nisan 2024 18:56

Bugün ortopedi bölümünden H**** R**** G***** hocanın randevusuna hastaneye geldim ancak hoca ayrılmış. Sağlık Hastanesi'ne geçtiği söyleniyor. Ne bir arama ne de bir bilgilendirme yapılmış. Şahsıma oradaki görevli arkadaş, sisteme numaramın yanlış yazıldığını söylüyor. Burada mağdur olan benim, diye soruyorum size. Görevli arkadaşa başka bir hoca için randevu istiyorum, ancak bayramdan sonrasına randevu veriliyor. Ben zaten bu randevuyu bir ay öncesinden almıştım. İnsanlar olarak ölüp gitsek kimsenin umurunda olmadığı açık. İnsanlar hastaneye ulaşmak için nerelerden geliyor, bunları bilemiyorum.

04 Nisan 2024 18:53

Bugün Denizli Pamukkale Hastanesi'nde randevum vardı. Bir ay öncesinden zorlukla randevu alıp gitmiştim. Orada doktorun ayrılarak başka bir hastanede göreve başladığını öğrendim. Bu konu hakkında ne bir bilgilendirme yapılmış ne de bir mesaj alarak bilgi verilmiş. Oradaki çalışan arkadaş, sisteme numaramın yanlış girildiğini söyledi. Başka bir doktora görünmek istedim; ancak onlar da sıra olmadığını, ancak bir ay sonrasına randevu verebileceklerini ifade ettiler. Ayak bileğimde kemik ödemi var ve ağrıdan dolayı üzerine basamıyorum. Bir ay daha beklememi istemeleri çok zoruma gitti. Hastaneye giderken verdiğim emekler ve ağrıdan dolayı dayanamadığım zamanlar için üzgünüm. Şimdi bir ay sonra tekrar randevu almak zorundayım. Mağdur olduğumu düşünüyorum ve bu durum karşısında kimsenin umursamadığını hissediyorum.

05 Nisan 2024 11:36 (Şikayetten 16 saat sonra)

Şikayetvar sayfasına yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiştir. Hasta adı-soyadı/iletişim No/T. C. Kimlik No vb. Verilerin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adresine bildirilmesi halinde tarafınıza bilgi verilecektir. İyi günleri dileriz.

21 Mayıs 2024 15:21

Sultan 2.Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Hastasını Muayene Etmeyi Reddeden Hipokrat Yeminli Doktor

29 Mart 2024 01:44

Metin Sabancı Hastanesi Sorumsuzluk Ve Kötü Muamele!

07 Ekim 2024 01:10