Bahattin sonuçtan çok memnun

Özyörem Peynircilik'ten Beklenmeyen Ürün Kalitesi Ve İletişim Sorunları

Özyörem Peynircilik'ten Beklenmeyen Ürün Kalitesi Ve İletişim Sorunları
15 Kasım 2024 17:06

13 Kasım 2024 tarihinde sosyal medyada gezinirken, reklam bölümünde Özyörem Peynircilik isimli süt ürünleri satan bir firmanın reklamı çıktı. Reklamda her şey çok güzel görünüyordu. Tereyağı 250 TL, örgü, yaprak tulum ve bidon tulum peyniri olmak üzere kg 170 TL olarak gösteriliyordu. WhatsApp üzerinden yazıştığımda yağ 300 TL, yaprak tulum ve örgü peynirse 250'şer TL dendi. Yine de marketlere göre uygun olduğu için 1270 TL tutacak şekilde sipariş verdim. Birkaç gün içinde koli geldi. Tereyağı hariç peynirlere baktım. Yaprak tulum bildiğimiz çökelek, örgü peynir aşırı tuzlu olduğu için soğuk suya koyduk, yoğurda döndü. İade üç gün içinde kabul ediliyormuş, geçirdik. Sabah kahvaltısında yumurta kıralım diye yağı tavaya koyduk, eşimin gözüne sıçradı. WhatsApp'tan yazışıp derdimizi anlatalım dedik, nasıl ve nedenlerle geçiştirildi. Görevli veya sorumlu kişinin 'gönderin' demesini beklerken sonuç çıkmadı. Elazığ'dan tutun Erzurum'a kadar online o kadar çok süt firması var ki bize İstanbul Ümraniye denk geldi.

17 Kasım 2024 19:08

Ne memnuniyeti? Hangi markaya?

17 Kasım 2024 21:33

Hangi markaya ne için

15 Ekim 2024 16:13

20 Ekim 2024 18:37
@ozyorempeynircilik Kusurlu Ürünlerine Sahip Çıkmıyorlar!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yeşil Dağın Çiftliği 2 Aydır İade Edilmeyen Ücret

10 Eylül 2024 16:40