Buket sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 15:25

Sosyal medya üzerinden newdaysilver isimli mağazadan 2023 nisan ayında 5.500 TL'lik alışveriş yaptım. Gümüş kolye, bileklik, yüzük ve küpe seti satın aldım. Ürünleri teslim aldıktan sonra severek kullanmaya başlamıştım ama kısa bir süre içerisinde ürünlerin altın rengi olan kaplama kısımlarının rengi attı ve gümüş rengine döndü. Ö**** isimli şahısla görüşerek ne yapabileceğimizi sordum. Şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadıklarını, ürünü göndermem halinde yardımcı olacağını söyledi. Ürünleri gönderdim ve bana yenilerini gönderdi. Göndermesi de bir hayli zaman aldı. Gelen ürünlerden kolyenin klipsi kırık çıkınca tekrar iletişime geçtim, onu da gönderin ben size yenisini göndereyim dendi. Yine değiştirdik ürünü. Şu an yüzük ve bileklikte yine aynı şekilde sarı kaplamaların rengi atmış durumda, ve yüzüğümden bir taş düşünce de tekrar yazdım özlem hanıma ama asla cevap alamıyorum. Aldığım ürünlerin parasını hak ettiğini düşünmüyorum ve satıcının da profesyonellikten uzak, müşteri memnuniyetini önemsemeyen birisi olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet edeceğim.

25 Temmuz 2023 18:38

Hala şikayetim çözülmedi. Firmanın ilgisizliği devam ediyor.

Yorumlar (5)

Müjgan

Ben küpe aldım dönüyordu değiştirelim dedi gönderdim. Sonra da aynı küpenin altın olanını eşim aldı ben de dönüp sordum iptal edebilir miyim diye. Yenisini henüz bana göndermediği için tamam dedi ibanımı istedi ancak bir hafta oldu hala paramı göndermedi ve üstüne üstlük sürekli bahane üretiyor. Yok hastayım, hastanedeyim, zehirlendim, ödemeyi muhasebecim yapıyor vs vs diye. En son şikayet edeceğimi söyledim ve o da beni mahkemeye vereceğini söyledi alay ediyormuşum onunla. Bir kere daha sipariş vermiştim ama hemen bir saat içinde iptal etmiştim ve 2. Kez ve son kez sipariş verirken bunu ona ilk ben hatırlatmıştım buna rağmen onunla alay etmişim diye üste çıkmaya çalışıyor.

Müjgan

Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e başvurdum. Siz oralara başvuru yaptınız mı? Benim de ücret iademi yapmadılar

Buket

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum maalesef bir karar/sonuç çıkmadı. Sizin sıkıntınız neydi tam olarak?

Müjgan

Sonuç alabildiniz mi? Benzer bir sorun da ben yaşıyorum şu an. İade Ödememi yapmıyor

Buket

Yok hayır hiçbir çözüm alamadım. Mesajlarıma da cevap vermediler zaten.

23 Eylül 2023 15:47
Döndü sonuçtan hiç memnun değil

@ozlemyenigunjewelleryy'den Aldığım Yüzükler Teslim Edilmedi Ve İade Yapılmadı!

08 Ocak 2025 16:28
@ozlemyenigunjewelleryy'den Aldığım Yüzükler Teslim Edilmedi Ve İade Yapılmadı!
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 18:29