Özka Lastik 5 Günlük 2 Kullanımda Özka Knk 27 9.00-16 Lastik Yolda Bıraktı!

Semih
25 Haziran 2024 08:41

20.06.2024 tarihinde aldığım özka knk 27 9.00-16 lastiğin 25.06.2024 tarihinde 2. Kez kullanımda başımıza gelen olay! Sadece 1 lastik değişti diğer 3ü sağlam yeni özka gümledi!

Semih
6 Temmuz 2024 08:36

Bu olayın başıma gelmesine neden olan lastiği aldığım bayiye garantiye göndermesi için bıraktım. Bayinin önünde duruyor ve özka markası yetkililerinin telefondan gönderilen fotoğraf ile durumun kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu bayi tarafıma iletmiştir. Yetkililer gözle nasıl bir değerlendirmede bulunmuşlardır?

Yüksek Bedelli Traktör Lastiklerimin Bir Hafta İçinde Yarıldığı İçin Acil Değişim Ve İade Talebi

Özka marka 18.9-30 ebatlı arka traktör lastiklerini Konya Yunak’taki Özka bayisinden yaklaşık 29.500 TL ödeyerek aldık v...

Özka Lastik Fabrika Çıkışlı Hatalı, Ayıplı, Hemen Biten Lastik

Özka LastikFabrika Çıkışlı Hatalı, Ayıplı, Hemen Biten Lastik

Emre
Özka Lastik Fabrika Hatası Olduğunu Olduğu Kesin!

Özka LastikFabrika Hatası Olduğunu Olduğu Kesin!

Enes