Özgür Kadan Kuaför Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Temmuz 2023 18:09

Senelerdir gittiğim bir kuaför bugüne kadar mutlu olarak ayrıldığım kuaförden bugün mutsuz ayrıldım. Bugün benim için çok özel bir gün mezuniyet törenim için fön çektirdim onur bey çok güzel fönümü çekti. Buraya kadar çok mutluydum bir de eyeliner çektirmek istedim. C** hanımdan kızlar yapar diye kızlara pasladı eyeliner çekiminden hiç memnun kalmadım. Hiç güzel çekemediler ikisi bariz yamuktu gözle görülebilecek kadar yamuktu c** hanıma söyledim kızların yaptığı eyeliner beğenmedim sen yapar mısın diye bana dedi ki beğenmediysen sil o zaman bezle ben birazdan yaparım dediğini anladım c** hanımın orada yaklaşık 20 dakika oturdum c** hanım o sıra manikürdeydi ne kadarlık işlem kaldı. C** hanım dedim anlamadım dedi. Bende ne zaman işin biter ne zaman eyeliner çekersin dedim ben eyeliner çekemem demiştim sen beni yanlış anlamışsın dedi. Ben sana eyeliner çekmem dedi ama kötü bir üslupla konuştu. Daha müşteriyle nasıl konuşacağını bilmiyor onun yüzünden mezuniyet günümden mutsuz ayrıldım ve bana c** hanım hep eyeliner işlemi için randevu almana gerek yok diyen biriydi. Yapacağı eyeliner 5 dakikasını almazdı çok değişti çok paramızla rezil oluyoruz. Yazık onun yüzünden.

23 Temmuz 2023 19:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Ş***Hanım. Size yıllardır hizmet veriyoruz, ailemizden birisiniz. Canan hanım, randevu yoğunluğu nedeniyle size işlem yapamayacağını, kabul etmeniz halinde stajyerlerimizin işlem yapabileceğini ve bu işlemden dolayı sizden ücret talep edilmeyeceğini belirtmiştir.

Zen Kuaför (Gebze) Dikkat! Okumadan Geçmeyin!

09 Temmuz 2024 23:38

Coşkun Kuaför Kuaförden Kovulma Sebebi