Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Ozelyem.com Artemia Çıkmıyor Dedim

29 Şubat 2024 00:44

Artemia satın aldım ancak ne yaparsam yapayım çok düşük çıkım oranına sahip olduğunu fark ettim ve durumu belirttim. Beni farklı yöntemler denemem için yönlendirdiler. Önerdikleri her yöntemi denememe rağmen yine başarılı olamadığımı ilettim. Bana, 'Yapamamışsındır, şimdiye kadar hiç şikayet almadık' dediler. Oysa ben 20 yıldır artemia kullanıyorum. Daha sonra 70 TL iade ettiler. 'Rus artemia fiyatı bu, vaktimiz yok' dediler. Ancak ürün yüzde 70 çıkım oranına sahip değil. 'Ürünü size göndereyim, siz deneyin' teklifinde bulundum ancak firma bu teklifi kabul etmedi. Herhangi bir sorun olduğunda hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar ve sorunları çözmüyorlar.

Serdar
Serdar

İyi ki yorumlara bakmışım 3 şikayet sitesini gezdim 3 üde isyan sipariş vermekten vaz geçtim hem müşteriye suçu bulmuşlar

Ozelyem.com Mağduriyetim Giderilmiyor

07 Mayıs 2025 20:59
Ecem sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2023 20:47
"Geri dönüş yaparak yardımcı oldular. Teşekkür ederim"
Behlül sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Arızalı Kedi Oyuncağına Çözüm Sunulmuyor, İade Talebim Karşılanmadı

Behlül
27 Eylül 2025 01:18
eksik-ve-arizali-kedi-oyuncagina-cozum-sunulmuyor-iade-talebim-karsilanmadi-4.jpg
eksik-ve-arizali-kedi-oyuncagina-cozum-sunulmuyor-iade-talebim-karsilanmadi-3.jpg
eksik-ve-arizali-kedi-oyuncagina-cozum-sunulmuyor-iade-talebim-karsilanmadi-2.jpg
eksik-ve-arizali-kedi-oyuncagina-cozum-sunulmuyor-iade-talebim-karsilanmadi-1.jpg