Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Alp Teknik Beyaz Eşya Servisi (444 15 31) Teknik Servis Hüsranı, Beklentilerin Altında Bir Deneyim!

02 Mart 2024 22:37

Alp Teknik Servis Soğanlı-Bahçelievler İstanbul ile ilgili bir durumu paylaşmak istiyorum. Arçelik markalı kıyafetler giyerek buzdolabı arızası için evimize geldiler. İlk olarak kontrol ekibi adı altında kişiler ziyaret etti. Önceden 3 bin tl talep ettiler ve motorun değişmesi gerektiğini söylediler. Motor için de 6.500 TL fiyat biçtiler. 'Bu buzdolabı yeni alınsa 60.000 TL eder, değiştirmenizi öneririm' dediler. Değişimi yaparken yanlarındaydım; gözlerimin önünde gaz yenileyip, Arçelik etiketli kutudan çıkardıkları yeni motoru taktılar. Ancak bir ay sonra buzdolabı yine soğutmamaya başladı ve ben de tekrar onları çağırdım. Gaz basmadıklarını iddia ederek, gaz doldurduklarını ve artık sorun yaşanmayacağını belirttiler. Fakat eski verimliliğe ulaşamadık. Bunun üzerine yetkili servisi çağırdık ve buzdolabının artık çalışmayacağını, sorunun motor veya gazla çözülemeyecek kadar büyük olduğunu söylediler. Dolabın şiştiğini ve gaz sızıntısı olduğunu, basılan gazın bitmesiyle tekrar durduğunu belirttiler. İletişime geçtiğimde ise 2 ay kullanmış olmamızı bahane eden, kaba tavırlı bir kadınla karşılaştım. 'Bizi rahat bırakın, servis göndermiyoruz' şeklinde yanıt aldım. Şimdi hukuki yollara başvurdum.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 12:19
Taha sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 09:56
Fisun sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 17:05
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinin Güvenilirliği Ve Müşteri İlişkileri Sorgulanıyor!

27 Şubat 2025 23:41
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Tamirinde Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis Deneyimi

03 Ekim 2025 22:58