Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ortadoğu Hastanesi (Ankara) Ortadoğu Hastanesi İlgisiz

24 Ağustos 2024 14:47

Ankara Ortadoğu Hastanesi'nden doğum paketi için bilgi almak istiyorum ancak o kadar garip bir politikaları var ki telefonda asla bilgi vermiyorlar. Bakın sadece fiyat bilgisi değil, içeriği de söylemiyorlar. Mesai saatleri içerisinde oraya gidip öğrenebilirmişiz. Kardeşim, diğer insanlar da çalışıyor hem de memur gibi 9-5 değil. 19.00'da işten çıkıyorum ben. Yani bu nasıl bir saçmalık. Cumartesi yetişirim diyorum, onu da 13.00 ile sınırlandırmışlar. Sizden hayatım boyunca bilgi alamayacağım o zaman (!). Şimdi bu hastane insanlara yardımcı mı olmak istiyor yoksa gelen insanları burada ikna ederiz mantığı ile mi bakıyor? Çağrı merkezi robot gibi aynı şeyi tekrarlıyor: mesai saatleri içerisinde bilmem ne. Yahu, bir çözüm yolu bulmak varken niye karşıdaki insan ne derse desin aynı cümleyi tekrarlayıp insanı sinirlendiriyorsunuz? Koskoca hastanenin mantığına yakışmıyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ortadoğu Hastanesi (Ankara) Acil Serviste Yaşanan Haksız Ücretlendirme Ve İlgisizlik

02 Ağustos 2024 15:39
Derman sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 11:36

06 Nisan 2024 17:54
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Ani Ayrılığı Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyet Yarattı

12 Eylül 2025 16:27

Hayatımı Kurtaran Doktorumun Usulsüz Şekilde Hastaneden Gönderilmesine İsyan Ediyorum

09 Eylül 2025 16:09