Medar Hastanesi Ameliyat Sonrası Oda Vermiyor

17 Aralık 2023 23:59

Sakarya Serdivan Özel Medar Hastanesi'nde 14 Aralık 2023 Saat 9.45'te 2 ay 8 günlük oğlum sünnet operasyonu geçirdi. Doktordan oldukça memnun kalmamıza rağmen, hastaneden hiç memnun kalmadık. Sünnet öncesi anlaşırken bize çift kişilik oda vereceklerini, ameliyata kadar orada bekleyeceğimizi ve ameliyat sonrası 2 saatlik süreçte de yine odada olacağımızı söylediler. Pazarlamayı yaparken her şey çok güzeldi. Ameliyat günü geldiğinde, kapıdan girer girmez 6 bin TL ödeme yapmamız gerektiğini söylediler ancak bizi acil servise yönlendirdiler. Oğlum ameliyata kadar alçı kesme sesinden ve etraftaki gürültüden oldukça rahatsız oldu. Emziren bir anne olarak acil serviste hiç rahat edemedim. Yatak olsaydı, sırtıma göre ayarlayıp ağlayan çocuğumu rahatça sakinleştirip emzirebilirdim. Kış sebebiyle çocuk polikliniğinin dolu olması nedeniyle bize oda verilemediği açıklamasını kabul etmiyorum. Ödenen ücrete rağmen acil servis koşullarında hizmet almayı hak etmedik. Hem bizden hem de odadaki başka bir çocuğun ailesinden ücret alınıyor. Eğer bize sünnet paketi anlatılırken 'şu hizmetler dahil, bu hizmetler dahil' denilmemiş olsaydı, bu durumla karşılaşmayı beklemiyorduk. Çocuğumun konforunu düşünerek özel hastane seçtim ve maalesef yaşananlardan dolayı memnuniyetsizlik duydum.

18 Aralık 2023 10:43 (Şikayetten 10 saat sonra)

Huriye
Huriye

Spreyle mi uyusturuyorlar, kan aldılarmı hazırlık yapılırken sünnet süreci anlatır mısın,

Elif
Elif

Merhaba narkozlu mu yaptırdınız

Yaren

Merhaba, bebeğim 2.5 aydan küçük olduğu için lokal anestezi ile yapıldı.

Yaren

Merhaba, bebeğim 2.5 aydan küçük olduğu için lokal anestezi ile yapıldı.

Özel Medar Hastaneleri Sakarya Uzun Süreli Bekletilme

26 Ocak 2024 14:39

Özel Medar Hastaneleri Sakarya Kötü Doğum Deneyimi

17 Temmuz 2024 18:17

Sakarya Medar Hastanesi Fatura Vermiyor!

30 Aralık 2023 00:12