Özel Medar Hastaneleri Sakarya Kötü Doğum Deneyimi

17 Temmuz 2024 18:17

Sakarya medar Hastanesi'nde doğum için dün gece yatışımız oldu fakat hastanede yatacak yer olmadığı için bize bir türlü yatacak yer bulamadılar. Ameliyat bölümünde 1 saat bekledik, sonrasında kadın doğum polikliniği olmayan bir odaya verildik. Bebeği koymak için yatağını 2 saat sonra getirdiler. Klima çalışmıyor, yatağı bozuk. Bir şey istediğimizde hemşire hanımlar asla yardım etmediler. Sizin istemeniz gerek, ne bir ped verildi ne de hastaya yatak çarşafı değişti. Asla bu kadar kötü hizmet görmedim.

Hastayı doğumdan sonra gece 2 gibi odaya getiriyorlar, şimdi size kahvaltı gelecek deniliyor ve o kahvaltı asla gelmiyor. Madem getirmeyeceksiniz neden gelecek dediniz? Çok ilginç bir olaya daha tanık olduk. Asla kimse gelip gitmiyor. İlk tecrübemiz değil Allah'tan. Dün gece 00:00'da doğum yapan hasta bilgilendirilmesi hastaneden çıkış yapacağımız zaman, yani 13:30 gibi yapıldı. Biz de erken olduğunu düşündük. İnanılmaz kötü bir tecrübe yaşadık.

Doktorumuz ******* ****** ****** ve hemşiresinden asla şikayetimiz yoktur. Bizim sorunumuz hastaneyle. Kesinlikle her yere yazacağım. Şimdi şöyle düşünün, bu hasta biz değil de hastane sahibinin akrabası, eşi, dostu ya da bir doktor yakını olmuş olsa asla böyle şeyler yaşanmaz. Ama şunu da unutmayın, onlar rica minnet az para öderken bizden normal standart parayı alıyorsunuz ama ilgi alaka onlara daha fazla oluyor.

Ben asla bu durumu kabullenemiyorum. Fazla ilgi alaka değil, olması gerekeni bile asla yaşamadık. Kötü bir tecrübe.

18 Temmuz 2024 16:14 (Şikayetten 21 saat sonra)

Medar Hastanesi Ameliyat Sonrası Oda Vermiyor

17 Aralık 2023 23:59