Yaşam Hastanesi (Ege) Sezaryen Doğum

Nilsu
18 Temmuz 2023 20:2212.624

Özel Ege Yaşam Hastanesi'nde nisan ayında sezaryen oldum. Doktorum*** **** hanım ameliyatımı yapıp gitti. Dikim işlemlerimi başka biri yaptı. Çok sancılı 2 gün geçirdim.

Hastaneden çıktıktan sonra enfeksiyon kaptım. Tekrar ücret vererek (1.750 TL) hastaneye yatırıldım. Ameliyat sırasında kanıma mikrop geçmiş. 1 ay kendime gelemedim, hiçbir şekilde ilgilenmediler.

İyi ki *** hanım vardı ve benimle ilgilendi. Bunun için çok teşekkür ederim. Doğumdan sonra dikişlerim açıldı, kontrole gittiğimde ilgilenilmedi. Krem yazılıp yollandım. Karnımda selülit oluştu ve göbeğim hala inmedi. Hastaneden memnun kalmadım. Benim için çok zor ve travmatik bir aydı.

Yorumlar(6)

Aleynur
Aleynur
9 Ekim 2023 08:51

Merhaba sizinle ilgilenmeyen doktor kimdi acaba bende doğumumu hastane yapacağım

7 Ekim 2023 13:55

Anldm. Teşekkürler sizinle ilgilenen memnun kaldığınız bayan kim acaba

7 Ekim 2023 13:41

Merhaba ben ogreneblrmym hangi doktor olduğunu Çünkü orada 2 ay sonra doğum yapmayı dusunuyorumda eeger yardımcı olursanız çok sevinirim

Özel Ege Yaşam Hastanesi Fazla Ücret Almaları

Nihat
21 Kasım 2023 18:265.001

Özel Ege yaşam hastanesinde doğum yaptık. Doğum günü gittiğimizde bizle beraber başka bir de doğuma gelmişlerdi. Ödeme y...

Yaşam Hastanesi (Ege) Tekrar Para Vermediğim İçin Hasta Yerine Koyulmadım

Nur
4 Temmuz 2023 23:138.651

Özel Ege Yaşam Hastanesi'ne ikili tarama testi için kan verdim. 1 hafta sonra çıkar dediler. Doktor **** ****** ne zaman...