Erbil Veteriner Kliniği (Manisa) Yanlış Teşhis!

Erbil Veteriner Kliniği (Manisa) Yanlış Teşhis!
27 Temmuz 2024 21:01

Manisa Erbil Veteriner Kliniği'nde yanlış teşhis ve tedavi uygulanıyor. Mart ayında kedime hiç kan almadan bir röntgen filmi ve gözle muayene ile fip teşhisi koydu. 84 gün GS aşı tedavisi uygulandı. Karşılığında 41.500 TL tedavi ücreti istedi. Tedavi bitti kedimin karnı hala şişti. Karnından 6 bardak su çekti ertesi gün kedim öldü. (işlem riskli ama yapacağız dedi, yavrumun iyi olacağını düşündüm, güvendim) Kedim iyi değil diye aradığımda yapacak bir şey yok gözlem altında tut dedi ve teli kapattı, bayram dolayısı ile sadece 10.00 ve 12.00 arası açığız dedi. Başka bir hayvan hastanesine yatışını yaptırdığımda ilk kan alındı ve kedimin hem yaş itibariyle, hem de tahlillere dayanarak siroz, kalp veya böbrek yetmezliği olabileceği söylendi. 84 gün GS tedavisi uygulanan kedinin değerlerinin bu şekilde olmaması gerektiği söylendi. Karnından alınan 6 su bardağı sıvının vücudundaki mineralleri ve vitaminleri yok ettiğini ve tansiyon düşüklüğü olacağından serum bağlanması gerekirdi dendi. Madem donanımlı cihazlar var Erbil Veteriner Kliniği'nde kedime neden bir kan testi yapılmadı? Fip teşhisi zor teşhisli bir hastalık ise gözle Elle muayene ile bu teşhis nasıl konuldu ve 84 gün GS tedavisi uygulandı? Hastalık tekrar etmiş dedi 3 gün daha GS tedavisi uyguladı, kan almak isteyen başka bir veteriner arkadaşı neden engelledi? Kan aldırmadı. Tedavi boyunca bir kez olsun kan alma gereği duymadan tekrar GS tedavisi neden uygulandı? En acısı da bunları sorgulamak ve konuşmak için kliniğe gittiğimde veteriner benim ben böyle karar verdim tavrı vardı. İşin içinden çıkamayınca kedini ben toprağa verdim diyerek duygusal manipülasyon yapması. Unutmayınız ki katiller olay mahalini terk etmez diye bir söz vardır. Tedavi öncesi ve tedavi sonrası videolarda da durum gayet açık. B*** Beyin dediği kediniz buraya geldiğinde durumu kötüydü kan alma gereği duymadım halbuki kedim gayet canlıydı neşeliydi. Karnın da şişlik var bu neden olabilir dedim, başına gelmeyen kalmadı evladımın, çocuğumu günden güne ölüme sürükledi.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 08:46

Pet Anka Veteriner Kliniği Tarihi Geçmiş Aşı Skandalı