Düzce Çağsu Hastanesi Çocuk Doktoru

18 Mart 2023 19:55

Ben bu kadar kötü hizmet kötü muamele görmedim, tamamen adı özel hastanenin, çocuğum rahatsızlandı 3 gün boyunca 39 buçuk ateşle uğraştık daha sonra kusma ve ishal de başladı. Hemen Düzce çağsu Hastanesi çocuk doktoruna götürdük ve ilk gün yatış verilip ikinci gün güya teşhis konulduktan sonra çocuğun bütün bu belirtilerinin zamanla azalacağı ve düzelip iyileşeceği denildi sadece. Ertesi sabah eve getirdiğimiz de çocuğu aynı şikayetler artarak devam etti. Tekrar götürüp bu sefer kendi ısrarlarımızla yatış yaptırdık. Çocuğa çünkü evde bir şey yediremiyorduk kusmaları yüzünden ve tekrar ertesi gün doktor bize çıkabilirsiniz. Bu şikayetleri zamanla azalacaktır deyip yine başından gönderdi. Yaptığımız ödemeleri söylemiyorum bile çünkü o an tek derdimiz çocuğumuzun iyi olmasaydı şu an da çocuğumun durumu daha da kötüye gidiyor ve şikayetleri arttı. Benim çocuğumun vebalini aldınız tek duam sizde bizim yaşadığımız bu durumu aynı şekilde yaşayın, yaşayın ki şu an ne çektiğimizi anlayın bu kadar sorumsuzluk baştan savma iş meslek yapılmaz benim çocuğumun sağlığıyla oynadınız bunun hesabını nasıl vereceksiniz vicdaniniz umarım sizi rahat bırakmaz.

Kumral
Kumral

Bende hastaneden mağdur oldum sağlam girip mahvolarak çıktım tek özel hastane olduğu için başka branşlara muayene oldum bir an önce iyileşebilmek için ne para harcadık yeter ki iyileşeyim diye durumu hastaneye anlattım dönüş istedim cevap bile vermediler Allah'a havale ediyorum

İlaçların Etkisizliği Ve Takip Eksikliği Nedeniyle Hayal Kırıklığı

12 Mart 11:07
İlaçların Etkisizliği Ve Takip Eksikliği Nedeniyle Hayal Kırıklığı
ilaclarin-etkisizligi-ve-takip-eksikligi-nedeniyle-hayal-kirikligi-1.jpg
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Vaat Edilen Karaciğer Biyopsisinin Yapılmaması Ve 10.000 TL Ücretin İadesi Talebi

02 Ocak 20:11