Özdilekteyim.com İade Veya Değişim Süresi

08 Kasım 2023 08:39

Özdilekteyim.com adresi üzerinden bir adet Stanley termos aldım. Ürünüm damlattığı için hiç kullanmadan iade ettim ve iade etmemin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala incelemede olduğunu söylüyorlar. Yani damlatan ürünün nesi inceleniyor bu kadar anlamış değilim.

08 Kasım 2023 08:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek E-Ticaret Ekibi

Büşra
Büşra
09 Kasım 2023 16:21

Merhaba. Termosumun incelemeleri sonuçlanmış ve damlatan termosta herhangi bir sorun olmadığını ileri sürüyorsunuz. Yani ömür boyu garantisi olan daha hiç kullanılmamış damlatan termosu değiştirmemek veya bir sorun bulunamadığını iddia etmek nasıl bir satış politikası anlamış değilim. Ürünü incelemeye gönderdiğim zaman aynı renginden vardı ama bu kadar uzun sürdüğü için aynı renginden de kalmadı. Yani o kadar para verip ürünü doğru düzgün kullanamayacağıma mı yanayım tekrar aynı rengini bulamayacağıma mı yanayım bilmiyorum. Ama müşteri memnuniyeti bu değil yani. Bir daha da özdilekteyim.com'dan alışveriş yapacağımı düşünmüyorum.

09 Kasım 2023 17:25

26788214 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, müşterimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek E-Ticaret Ekibi

Erhan sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2024 23:26
Özdilek'ten Ayıplı Ürün Şoku
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
30 Ağustos 2024 23:16
Getir Hasarlı Ürün Ve İade Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 10:59
Özdilekteyim.com İade Alınmayan Ürün
Özdilekteyim.com İade Alınmayan Ürün

21 Kasım 2024 14:37
Melis sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2024 17:44
"Veysel bey çok nazikti. Çok güzel bir şekilde sorunumu çözüp ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ederim"
TrustBuy Güven Skoru