Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Öz Gülaras Turizm İle Seyahat Kabusu!

16 Kasım 2024 09:32

15 Kasım 2024 tarihinde, Enuygun.com internet sitesi üzerinden eşim adına Öz Gülaras Turizm firmasından saat 20:45 kalkışlı Düzce’den Adana’ya giden otobüs için bilet satın aldım. Ancak seyahat öncesinde ve sırasında yaşadığımız olaylar nedeniyle mağdur edildik ve firmanın sergilediği saygısız tavırdan dolayı bu şikayeti yazma gereği duydum.

Otogara gidip otobüsü beklemeye başladık ancak araç saat 21:05’e kadar gelmedi. Bunun üzerine otogardaki Öz Gülaras Turizm ofisine başvurdum. Yetkili kişi, tek yolcu için otobüs şoförünün otogara girmek istemediğini ve eşimi Kaynaşlı’daki dinlenme tesisine götürmemizi talep ettiğini söyledi. Şoförün, benzin parası neyse ödeyebileceğimizi ilettiğini de aktardı. Bu durumu kabul etmediğimi söylemem üzerine şoför, otogar girişindeki köprünün altında beklememizi istedi. Valizlerimizle birlikte belirtilen yere yürümek zorunda kaldık.

Bu esnada, saat 21:13’te Öz Gülaras Turizm’in internet sitesinde yer alan 444 3 402 numaralı müşteri hizmetlerini aradım. Ancak müşteri hizmetleri görevlisi, sorunu çözmek yerine “Burası Adıyaman, ben ne yapabilirim? Git Düzce’deki ofisle görüş” diyerek ilgisiz bir tavır sergiledi. Sorunun aciliyetini vurgulamama rağmen “Yarın 09:00’dan sonra arayın, şimdi bir şey yapamayız” şeklinde yanıt verdi. Kendisine bu durumun kabul edilemez olduğunu ve şikayet edeceğimi söylediğimde “Git nereye şikayet edersen et” diyerek telefonu suratıma kapattı.

Konuyu Ulaştırma Bakanlığı'na da ilettim.

profile profile profile

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 15:36
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Öz Gülaras Turizm'in Mağdur Ettiği Vatandaşlar

19 Nisan 2024 23:15
Öz Gülaras Turizm'in Mağdur Ettiği Vatandaşlar
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 22:09

11 Ocak 2025 00:01