Oysho Tayt Kumaş Kalitesizliği

16 Eylül 2024 11:59

Haziran ayında kardeşim için almış olduğum Oysho taytı kendisi Türkiye'ye döndüğünde bir kere giydi ve makineye attık. Makineden çıkan taytın arka bacak kısmında bir yırtık mevcut ve yırtık o kadar tuhaf ki sanki bu tayt Oysho'dan değil pazardan alınmış gibiydi. Daha önce ben de Oysho tayt kullandım ve dikiş yerlerindeki iplerde tüylenmeler olduğu için mağazaya götürdüm ne yapabilirim diye sormak için ancak hemen değişim yapıp mağduriyetimi gidermişlerdi. Yine kumaş hatası veya kalitesizliğinden kaynaklandığını düşündüğüm bir problem için Akasya şubesine mağazaya gittim ancak verilen cevap oldukça komik. Tüylenmeler, dikiş açılmalarına bakıyoruz ama yırtıkla ilgilenmiyoruz gibi bir cevap aldım. Öncelikle daha öncesinde değişimini yaptığınız taytın pamukçukları da bir kumaş hatasıdır aynı şekilde bir kere yıkanmış bir taytın makineden yırtık çıkması da bir kumaş hatasıdır. Hiçbir şekilde yardımcı olunmaması da cabası. Yetkililerden eskiden göstermiş olduğunuz özenin aynısını beklemekteyim. Bir kere makineye atmayla yırtılacak bir tayt üretiliyorsa zaten bir kere daha hiç almayalım.

Oysho Tayt Dikişsiz Yapıştırıcı Sökülmesi

Işılay
14 Eylül 2024 23:58
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
08 Şubat 2024 13:45
Oysho Hatalı Ürün Kabul Edilmiyor
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Oysho Taytımda Bariz Dikiş Hatası Ve Mağazadan Çözüm Alamıyorum

Ayşenur
03 Mayıs 2025 17:02
Oysho Taytımda Bariz Dikiş Hatası Ve Mağazadan Çözüm Alamıyorum
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 01:15