Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Otosor Şikayeti İçin Açıklama

28 Mayıs 2024 10:40

İsmim Mehmet, iyi günler. 28 Şubat'ta bir taşıt aldık. Taşıt bedeli 470 bin lira idi. 180 bin lira önden para ödedik. Bunun içinde 25 bin lira banka, 25 bin lira firma adı altında toplamda 50 bin lira vardı. Yani peşinat olarak 130 bin lira ödedik. 3 ay ertelemeli kredi sözleşmesi yaptık. Borcu dün kapattık. Kapatma miktarı 487.550 TL. 355 bin kalan ana para borcu + 15 bin 3 ay erteleme faizi + 34.080 TL %8 erken kapama cezası + 15.745 TL kasko bedeli = 419.825 lira ödeme yapmam gerekirken tahsil edilen 487.550 ***19.825 = 67.725 TL ne parası? 3 sefer aradım açıklama istedim. Robot gibi

28 Mayıs 2024 12:55 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız süreçle ilgili geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sürecin memnuniyetinizle tamamlanması öncelikli hedefimizdir. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, OtoSOR Müşteri İlişkileri

28 Mayıs 2024 13:11

Teşekkür ederim, sizden haber bekliyoruz

Fat
Fat

Mehmet bey nasıl bir dönüş yaptılar erken kapama da kestikleri neymiş öğrenebildiniz mi rica etsem bilgi verir misiniz bizim de krediniz var 357 bin çektik erken kapama 450 bin talep ediyorlar 6 ay ödedik beyin bedeli bu anlamadım

İyi günler, iyi bayramlar dilerim, her ödediğiniz senet bedelinde de para kesintisi oluyormuş (yani borcun içinde imiş aslında, Total borca sözleşme imzalanırken ilave edilirken? ) ayrıca bizi otosor un alt firması yanılttı, 3 ay için aynı rakam denildi, ama öyle değilmiş maalesef, (siz acı tatlı imkanınız var ise kapatın borcunuzu) ve rehini kaldıracakları için karşınıza çıkan ödemeyi yapıyorsunuz mecburen, bu faiz oranları ile artık mümkün değil, hiç bulaşmamak lazım firmalara, bizim 200 bin zararımız var bu ticarette,

OtoSor Kredi Ve Kasko Konusunda Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

Gökhan
12 Ağustos 2024 16:14

Otosor Araç Kredisi Ve Hizmet Şartlarında Yaşadığım Sorunlar

Tamer
16 Ağustos 2024 21:26
Otosor Araç Kredisi Ve Hizmet Şartlarında Yaşadığım Sorunlar
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Otosor İle Araç Alımında Büyük Maddi Kayıp

Muhammet