İlker sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 22:27

21.03.2024 tarihinde Mersin Yenişehir'deki Otorapor'a, satın almak istediğim araca full paket eksper yaptırmak için gittim. Full paket olmasına rağmen, hasar sorgu detayı için 100 TL ek ücret talep edildi. Araç hava yastıklarının kontrolü sırasında, bunların fotoğraflarını istemiştim. Sistem üzerinde mevcut oldukları ve oradan görülebileceğim söylendi; ancak Otorapor uygulamasında sadece yan perde hava yastıklarının resimleri bulunmaktaydı. Direksiyon ve torpido hava yastıklarının fotoğrafları eksikti. Resimlerde sadece direksiyon ve torpido görüntüsü vardı. Araç hasar sorgu ekranında 900 TL ücret görünüyordu. Bu ücretin nedeni sorulduğunda, evrak ücreti olabileceği yanıtı verildi. Eksper sonucunda, sol ön çamurluk dodik kısmının silikonla yapıştırıldığını fark ettim, ancak bu durum ne raporda ne de sözlü olarak bildirilmişti. İç aksam kontrolünde, şoför tarafındaki güneşlik kısmındaki plastik kırıktı ve bu bilgi de tarafıma verilmedi.

Şubeyi aradığımda, şube sahibi olduğunu belirten kişi, airbag fotoğraflarının paylaşımının yasak olduğunu söyleyerek üstten konuştu. Oysa diğer araçların airbag fotoğrafları Instagram hesaplarında paylaşılmıştı. Şube sahibiyle görüşmemde tüm sorunları çözeceğini belirtti. Daha sonra güneşliğin rengini sordu ancak çamurlukla ilgili bir şey demedi. Durumu sorduğumda, 'İşim gücüm arasında seninle uğraşıyorum, amacın ne? ' diyerek bağırıp telefonu yüzüme kapattı. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda, şube sahibi yalnızca güneşliğin rengini tekrar sordu, çamurluk hakkında hiçbir şey söylemedi. İlk konuşmada sadece özür dilemekle yetindiler. Kendi hatalarını düzeltmek yerine, beni maddi zarara uğrattılar. Kurumsal ve garantili olduğunu iddia eden bu firmanın, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi açısından diğer eksper firmalarından farkı olmadığını, hatta daha kötü olduğunu düşünüyorum. Resimler mevcuttur. Not: Güneşlik de gönderilmedi.

02 Nisan 2024 11:57 (Şikayetten 2 gün sonra)
04 Nisan 2024 11:32

Çamurluk kısmındaki hasar için bir aksiyon alacakmısınız onunla alakalı bir şey göremedim ben

07 Nisan 2024 19:41

Hala bekliyorum bir gelişme yok

12 Nisan 2024 09:17

Çok ilgililer maşallah hala bir dönüş yok :)

16 Nisan 2024 16:39

Ne güneşlik var ne hasarla alakalı arayan var ne soran var bunu bilin ona göre gidin bu ekspere

19 Nisan 2024 21:26

Her şey ücretini verip eksper yaptırana kadarmış artık mahkeme yoluna gidilecek

Kutluk
Kutluk

Kardeşim onunla bununla uğraşiyorsun, elinde evraklar var, e-devlet ten Tüketici Hakem Heyeti ne şikayet et, bende bu firma ya hayatta uğramam

Otorapor Hatalı Ekspertiz Raporu

08 Temmuz 2024 09:46
Otorapor Hatalı Ekspertiz Raporu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 18:56
Halil sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 20:30