Nedimcan
16 Ağustos 2024 23:32

2 gün önce İstanbul'dan golf7 araç satın aldım Gold paket olarak expertize soktum yağ değişimi için aracı lifte kaldırdığımızda ustanın arka amortisörlerinin patlak olduğunu söyledi. Raporda bu bilgiye kesinlikle yer verilmemiş. Yetkililerden bu konuyla ilgilenmelerini talep ediyorum o kadar para verip güvenip ekspertiz yaptırıyoruz amortisörlerin patlak olduğunu söylenmiyor.

17 Ağustos 2024 00:24

13.08.2024 tarihinde İstanbul Oto Rapor firmasında Golf marka aracıma ekspertiz yaptırdım. Ekspertizde amortisörlerin durumunun raporda iyi değerlendirilmiş 2 gün sonra aracı yağ bakımına götürdüğümde ustamın arka 2 amortisörlerinde patlak olduğunu belirtti yetkililerden gereğinin yapılmasını amortisör ücretini karşılamalarını talep ediyorum onca para verip böyle bir problemi söylememeleri üzücü.

27 Ağustos 2024 12:16 (Şikayetten 10 gün sonra)

Selamlar Nedim Bey, Firmamız sınırları içerisinde yapılan ekspertiz kontrollerinde aracın ön ve arka amortisörlerinde herhangi bir soruna probleme rastlanmamıştır.

Bayram sonuçtan memnun

Bayram
12 Aralık 2024 12:41
"Şikayetim ödedim ücretin belli bir kısmı ödenerek çözülmüştür (5950 kredi kartı çekimine 5000 TL Nakit ödeme yapılmıştır). Teşekkürler..."

Serkan
12 Kasım 2024 14:32
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporundaki Hatalar Nedeniyle Yüksek Masraf Ve İletişimsizlik

16 Eylül 2025 16:36

Büşra
05 Ağustos 2025 14:47
Ekspertiz Raporundaki Eksiklikler Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
ekspertiz-raporundaki-eksiklikler-nedeniyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
Akın sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 23:49