17 Ekim 2024 18:27

Raporlarda olmayan sorunlar çıktı. Temiz denilen yerlerde de sorunlar çıktı. Deneme sürüşlü Gold paket alıp dünyanın parasını ben niye ödedim? Karşılığında kronik sorunlu arabayı almış oldum. Eğer bunlar anlatılmayacak söylenemeyecekse biz niye ekspere gidiyoruz? 325 bin TL aldığım araba Oto Rapor 27 sayfa çıktı ile eksperden çıkıp noterden arabayı aldıktan sonra stop etti. Boğaz kelebeği gaz kelebeği adı her neyse hem yan sanayi hem arızalı çıktı ve komple değişti bu sorun nasıl bilinmez çıkmaz. Araç fan açmıyor, fan adaptörü arızalıymış bu nasıl çıkmıyor. Eksper neye bakılıyor ağustos sıcağında 2 saat biz neyi bekledik karşılığında ne aldık? Nasıl bir araç aldık. Ben niye 4250 TL'lik Gold paketi tercih ettim tam 1 aydır İzmir'de sıcakta gezmediğimiz sanayi usta kalmadı. Kronik sorunu olduğunu ve de hem gaz kelebeğinin hem de aracın fan açmadığı ve fan adaptörünün arızalı olduğu nasıl anlaşılmaz, nasıl bir eksper bunu fark etmez? Hem maddi hem manevi uğradığım zararım haddi hesabı yok, sinir stres evde tartışma arkadaş arasında alay konusu oldum. Otorapor bayağı kurumsal yermiş diye paramla rezil olma budur. Satıcı 'sen istedin kurumsal yer' diye biz Manisa'dan kalktık Bornova Oto Rapor'a geldik eksper yaptırdın kabul ettin diyor haklı olarak ama bize ne anlatılan ne söylenilen doğru dürüst bir şey yok, raporlara baksak araba tertemiz küçük genel şeyler yazılmış, bize yapılan sunumda bu sorunlardan bahsedilmedi. Anlatılmadı, biz yorum yapamayız denildi, yazık giden paramıza da zamanımıza da uğraştığımız cabası. Haftada 1 gün iznim var, eşimden çocuğundan çok bu arabayla uğraşıyorum, kim nasıl ödeyebilecek bunun bir karşılığı var mı? Yok ama olması lazım. Oto Rapor'u Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet ettim, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıyorum. Mağdur oldum. Yardımcı olursanız bu süreç hızlanırsa sevinirim.

18 Ekim 2024 11:02 (Şikayetten 16 saat sonra)
20 Ekim 2024 13:24

Ben müşteriyim ve siz bana açıklama yapmak zorundasınız. Ben arabadan anlıyor olsam zaten size gelip 2 saat bekleyip 4250 TL Gold paketi satin almam. Turkiye de milyonlarca LPG takılmış araba var ama hiçbir sorunu sıkıntısı olmadan binilebiliyor. Siz 2 saat arabaya bakip 27 sayfa çıktıyı elimize verip yollamak eksper yapmak değil. Madem araba sorunlu adam akıllı anlatsaydınız. Bende deli değilim sokaktan para toplamıyorum. 325bin tl arızalı araba alayım. Size deneme sürüşü de yaptırdık. Araba seyir halinde giderken stop ediyor ve siz bunu fark edemiyorsanız yapmayın bu isi amacım kimseye iftira atmak değil. Araç içeride havaya kaldırıldığında da ustanızın yanına gittiğimde telefonuyla ilgilenmekten araca bakamadı herhalde ki soru sorduğumda beni azarlayıp bırak isimizi yapalım deyip soru sordurmadı bir müşteriye karşı bu tavır üslup konuşulmaz ki oradaki diğer ustalarda fark etti ki sunumu bize başkası yaptı. Başka yerde bu şekilde benimle konuşulsa anında çıkardım oradan ama siz ödemeyi ilk basta pesin aldığınız için ne yazık ki çıkamadık. Öncelik müşteri memnuniyeti olmalı siz kronik sıkıntısı olan aracın bu sorununu söylemiyorsanız ısrarla sordum biz kurumsal yeriz yorum Yapamayız deyip isin içinden çıkıyorsanız neden biz size gelip para ödüyoruz. Siz LPG tesisat elektronik aksan sorunlu diye genel bir şey yazmışsınız. Sorunlu hatta arızalı çıkan ve değiştirilen parça boğaz kelebeği hararet sorunu içinse fan fan müşürü ve fan adaptörü değişti bunları tespit edemiyorsunuz. Hem eksper yapılırken müşteriyi azarlayıp cevaplamamanız hem de buradan verdiğiniz cevaptaki tehdit vari üslubunuzdan belli Savcılığa vereceğiz falan istediğiniz yere verebilirsiniz. Tehditlerinizden korkmuyorum işinizi düzgün yapsaydınız önce ben sizi sizi şikayet ettim müşteri olan para ödeyen ve hizmet alamayan sanayi sanayi usta usta 1 ay gezen benim pardonda siz değil siz kimi tehdit ediyorsunuz? Ne hakla. Bu verdiğiniz cevapla birlikte hakkınızda manevi tazminat davasıda açacağım hiç merak etmeyin yaptığınız ayıp özür dileyeceğiniz yerde bir de suç bastırıyorsunuz. Belki ben okuma yazma bilmiyorum adam akıllı sorunları fark edip ustalarınız söyleseydi açık açık 2 saat neye bakıldı ben sorduğumda eski araç bakim gerekiyor ama aracın temiz düzgün bakımsız büyük bir sorunu yok yağını değiştir lastiklerini değiştir LPG sistemini gözden geçirt deyip yollamasaydınız. Bu araçlarda kronik sorun gaz kelebeği tamir gerekiyor üzerinde takili olan yan sanayi denilseydi yoksa arabada güneş

20 Ekim 2024 15:53

Ayrıca ben siz gibi 2 saatte 4250 TL kazanmıyorum. 12 saat çalışıp 900 TL yevmiyeye çalışıyorum. Zaten zengin olsak 2000 model araç almayız. Varımızı yoğunuzu boğazımızdan üstümüzden başımızdan kısarak biriktirdiğim parayla bir araç aldık size güvenerek getirdik aldıktan hemen sonra yolda stop etti siz olsanız napardınız 100 TL değil 325 bin tl + masraflarım+ zamanım+ sinir stres her gün İzmir sıcaklığında sanayiye git gel haftanın 6 günü çalışıyorum 1 gün iznim var bu yüzdende sürecim uzadı ben sinir hastası oldum sayenizde bunun bir bedeli var mı? Varsa ne ve nasıl ödenecek suçlu biz miyiz? Paramızla rezil olduk üstüne laf yedik yetmedi tehdit ediyorsunuz. 2000 model araç olduğu için deneme sürüşlü Gold paket tercih ettim zaten ki ne var ne yok çıksın diye amacım kimseye iftira atmak karalamak değil bende sizin rakip firmanızın çalışanı değilim ki niye iftira atayım veya karalıyayım elime ne geçecek? Sanki rakip ekspertiz firmam var. Raporlarda elektrik aksanı sorunlu yazarak genel bir tabirle işin içinden bu kadar kolay sıyrılamazsınız. Ben müşterinizin bir bedel ödedim zaman harcadım ve karşılığını alamadım mağdur oldum. Bunun cezasını siz veya çalışanlarınız çekecek benim bir kabahatim yok kurumsalsanız yaptığınız arkasında duracaksınız. Ustalarınız yorum yapacak söyleyecek yoksa siz niye varsınız biz niye geliyoruz.

21 Ekim 2024 11:10
21 Ekim 2024 11:23

Bu sizin yazdığınız sorunların hepsi giderildi bakıma sokuldu yağı filtreler bujiler buji kabloları hepsi orijinalle değiştirildi. LPG sistemi yenilendi. 4 lastik değiştirildi. Ancak ben raporlarda Boğaz kelebeği arızalı ve araba hararet yapıyor fan açmıyor gibi bir şey ne ustalarınızdan duydum ne de raporlarda gördüm. Aldıktan sonra bakım esnasında ki usta tarafından tamda orada deneme sürüşünde bunlar fark edildi. Onların fark ettiği bu arızalar ve arızalı parçaları siz nasıl fark etmediniz ben onu soruyorum ve dolayısıyla en doğal olan hakkımı arıyorum. Giden araba yolda nasıl stop eder ve nasıl fark edilmez?

Melih sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetleri Ve Şeffaflık Eksikliği

16 Ocak 2025 01:05

Eksper Raporunda Airbag Değişimi Gizlendi, Kurumdan Destek Alamadım

04 Haziran 2025 10:49
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Da Exper Yaptırmak Pişmanlıktır.

02 Eylül 2024 19:13
Oto Rapor Da Exper Yaptırmak Pişmanlıktır.

Ekspertiz Raporunda Eksik Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Mağduriyeti

Yılmaz