Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 15:31

Oto Çıkma com. sitesi aracılığıyla bulmuş olduğum Ordu Ünye Korkmaz Oto Çıkma'dan 7500 TL ücret ödeyerek almış olduğum bobin ateşleme beyni ve motor beynini iade etmek istediğimde, bobin ateşleme beynini iade alabileceklerini, motor beynini iade almayacaklarını belirttiler. Bobin ateşleme beynini gönderdim. 15 Ağustos 2024'te kargoyu teslim almalarına rağmen 2800 TL alacağımı bugüne kadar ödemeyerek beni mağdur etmişlerdir. Sizden talebim, 2800 TL alacağımın tarafıma iadesinin sağlanması ve motor beyninin geri alınarak 4700 TL'nin tarafıma ödenmesinin teminini rica ediyorum.

05 Eylül 2024 15:55 (Şikayetten 23 dakika sonra)
Yalçın
Yalçın
05 Eylül 2024 16:56

İade garantili diye konuştuk ve hatta parasını gönderdiğim havalede (renoçıkma parça ücreti iade garanti) diyede not düşmüşümdür. Doğru tamiri yapan ustamlada görüştürdüm oda onlara motor beynini tamir ettiğini gönderdikleri motor beynini hiç kullanmadığını beyan etmesine rağmen motor beyninin iadesini kabul etmediler. Onların motor beyni hiç kullanılmadan tarafımca muhafaza edilmektedir. Ayrıca bobin ateşleme beyninin ücretini şimdiye kadar niçin iade etmemişler bu da gösteriyorki satıcı iyi niyetli değil

Otocikma.com Ürünü Göndermedi

31 Temmuz 2025 16:21
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 14:12
Çetin Renault Ankara'da Otomotiv Şikayeti
Ozy sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 12:22

Otocikma.com Sipariş Verilen Parça Gönderilmedi, İletişim Engellendi